coś STAREGO...???? (26) Kazda na pewno o tym słyszała.... trzeba miec cos "nowego", "starego",... Rozyczka gdzie urządzić wesele!? (18) Czy ktoś może napisać jakąś opinię na temat hotelu Cztery Pory Roku, który... falfi czyszczenie welonu (2) dziewczyny, potrzebuje rady! moze pytanie wyda sie wam glupie albo dziwne,... -hexe-
suknia (5) dziweczyny mam pytanko gdzie warto pójść aby obejrzeć suknie ślubne... gocha zdjęcia sali w Robakowie (1) Tę salę wybraliśmy na wesele, a teraz potrzebuję jej zdjęć, a żadnych nie mam... kerika sala (16) mam pytanie czy ktoś może polecić salę na wesele na około 80 osób okolice... gocha Wesele w Hipodromie (3) Witam wszystkich, Chcemy zorganizowac wesele w hipodromie i bylbym wdzieczny... dreamer niespodzianka dla męża (4) Czy jest zwyczaj dawania mężowi po ślubie prezentu - Jeśli tak to co? ama pozdróweczka :-) (11) Byłam na ślubie u Elajzy :-) Piękna z niej Panna Młoda :-) ajj piękna ;-) nie... Witch :-) spóźnione ;) dla Elajzy! (2) Kochana Elajzo!!!!!! spóźnione (z powodu wyjazdu), ale najserdeczniejsze... quirin do Mirabelki (7) Dzisiaj minus pierwsza rocznica naszego ślubu! Wszystkiego najlepszego.... Robalek SPRZEDAM BALONY!!! (3) Sa to balony metalizowane. Cena z paragonu: balony bordowe i perłowe: 0,24... efta86 Gdzie zakupic gadżety do przystrojenia samochodu (3) chodzi mi o tablice rejestracyjne np. młoda para , serca na magnes czy coś w... evita To już dziś... (6) Aaaaa..:)) I już, tak nagle... Za parę godzin będę mężątką:) Przyznam, że... Moni 13 sierpnia (2) Witam! Widzę, że trochę nas tu jestMi brakuje butów, dla Lubego-całego... JOAA moja relacja z wesela:) (6) Hej Wesele miałam 18 czerwca i było super w Róży Wiatrów na skwerku. Na... adriana Zespół muzyczny - 23.07.2005 - zwolnił się termin (1) Proszę zainteresowane osoby o kontakt na priv. Pozdr. Misiek misiek czy bedzie wesele? (113) Mam duży problem. Wesele mam za 1,5 miesiaca,a tu sie okazuje,ze sa kłótnie... Smerfetka ślubujące 13.08.2005 (14) Piszcie czego nie macie jeszcze załatwione? Moja sukienka "się szyje" no i... asma Do habibi (4) Hej z wczesniejszych postow wywnioskowalam, ze masz numer tel do mmegi. Ja... Zuzka