gorset, diadem, bolerko, buty (1) Cześć dziewczyny! Jestem już po ślubie. Jeśli jesteście zainteresowane to mam... zestresowana troche z innej beczki (8) mam do sprzedania super motor, YAMAHA R1 -cudo!!!!! jesli ktos jest... madziaaa Jak powinien wyglądać makijaż ślubny? (14) Miałam wczoraj makijaż próbny- byłam zadowolona, choć kumpele na panieńskim... Belle
OKRADŁY GDY PRZYJECHAŁY PRZYMIERZYĆ SUKIENKĘ (7) Temat mówi sam za siebie. Przyjechały do mnie 2 panie (ogłoszenie moje o... okradzina Trzyamjcie kciuki (4) Nadszedł sądny dzien chyba wszytko juz gotowe zaczynamy odliczać godziny,... marTUSIA torty (13) gdzie zamawialyscie torty weselne i w jakiej cenie za kg? ile potrzeba kg... nysia Przebieg mszy! (3) Czy ktos zna jakas ciekawa strone z przebiegiem mszy slubnej? forest Do tych co jutro ślubują... (8) Kochane, Kochani, dużo szczęscia i uśmiechów Wam życzę ... nie stresujcie... Czerwcowa Jest wolny lokal na 25 czerwca!!! (2) Kochani,moze ktos jeszcze szuka wolnego miejsca na wesele. Otoz z przyczyn od... Swiadkowa teksty na zaproszeniach (11) Jesteśmy na etapie zaproszeń ślubnych, niebanalny "fason" już mamy (kartka z... kessi Fajna restauracja w Gdańsku lub Sopocie (5) Witam wszystkich :-) Czy moglibyście polecić mi jakieś fajne restauracje w... iza krotkie wlosy i welon (8) moze macie jakies fajne pomysly na fryzurki z krotkich wlosow, zeby dalo sie... aga g Do Witch (9) hej! Przeglądałm dziś ogłoszenia na temat sprzedaży sukni! (choć swoją już... aja Autokar dla gosci (5) czy ktos moze orientuje sie gdzie mozna zamowic w miare tani autokar dla... Karola27 poduszeczka na obrączki (9) Witam, mam problem z kupieniem poduszeczki na obrączki, gdzie coś takiego... DorotaK 18 czerwca (4) Jak samopoczucia pań z 18 czerwca?, ja jestem spokojna -jak narazie. Pozdrawiam adriana 11 czerwiec - już po :) (10) dołączam do grona szczęśliwych kilkudniowych mężatek :) mogę powiedzieć jedno... Clio grawer (3) szukam watku z napisami na obraczkach, ale niestety nie moge go znalezc.... malikas balony napełniane helem-skąd (5) jak w temacie-szukamy sposobów aby balony aby uniosły się do góry-po naszym... Aneczka111 Gabriel Gdańsk (1) Czy któraś z Was korzysta z usług tego salonu? I mogłaby polecić jakąś dobra... Tusia