wypalane tabliczki (1) mam pytanie: czy ktoś wie gdzie można kupić lub ktoś robi wypalane drewniane... leon jaki kościół...wybrać ? (12) jaki kościół...wybrać ? powodzenia :) z ukrycia ;) "kamuflarz" (31) Ten atek kieruje przede wszystkim do dziewczyn ktore znaja sie na... habibi
probny makijaz (6) Hej dziewczyny! Jakis czas nie zagladalam, ale teraz musze sie wam pochwalic:... hexe wariatki (30) Nareszcie troche tu ciszej - pare wariatek sie juz hajtnelo. zośka DŁUGA PRZESŁODZONA RELACJA;):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (29) Na poczatku dziekujemy wraz z moim męzem za życzonka:)):):):) Ach chyba... sabra Kiedy zdjęcia? (24) Mam do Was dziewczyny pytanie kiedy bedziecie robili zdjęcia ślubne.My sobie... BiM Solarium? (4) Cześć.Od pewnego czasu zastanawiam sie czy nie pojsc do solarium,bo na pogode... Maciek25 do Sisi-wiktoria (14) Sisi ja całe życie mieszkam w orłowie więc pewnie z widzenia się... wiktoria Oprócz Ciebie nic (5) Witam:) Czy któraś z Was mogłaby mi przesłać utwór Krzysztofa Kiliańskiego z... Moni nagrody za konkursy (12) macie jakies momysly na nagrody dla osob bioracych udzial w konkursach... elajza prywatne lekcje tanca (13) czy moze znacie kogos kto uczy tanczyc,ale nie na kursie bo na to nie mamy... aga g ratujcie (8) poszukuje orkiestry na 01-10-2005. Czy możecie kogoś polecić. Z wszystkimi z... fuksik RELACJAAAAAAAA z 4 czerwca (24) Witam wszystkie Foremki i w ogóle wszystkich przed i już „po”... Kawa imprezka:) (5) Co myslicie o zorganizowaniu wspolnego wieczoru paniensko-kawalerskiego typu... SengA kolor muszki/ krawata dla swiadkow i Ojcow (16) czy swiadkowie i Tatusiowie powinni moiec krawaty/ muszki kolorystycznie... elajza potrzebna halka (3) Dziewuszki, pomyślałam, że może od którejś z Was kupię lub pożyczę halkę pod... Andromeda protokół przedślubny (8) kiedys ktos wklejal tekst protokolu przedslubnego na forum, ale to chyba bylo... elajza potrzebne dokumenty (11) Wiem ze już pare razy był taki wątek..Ale poproszę o konkretną podpowiedz... Kessi Ignorujcie Zośkę- potrzrebny MODERATOR (16) na forum pojawia sie osoba o niku Zośka- obraża innych, nie ma nic ciekawego... Wściekły Kalafior