dekoracja- biały tiul (17) Nie wiem jak Wy - ale ja bardzo bym chciala uniknąć dekoracji sali weselnej w... Tusia nieludzki kosciol (20) Dziewczyny ratujcie, chodzi o nauki przedmalzenskie, szukam szukam i nic. W... Afrodytka fryzjer z Gdyni jakiś fajny potrzebny (8) cześć wszystkim Forumkom "przed" i "po", w tym całym zamieszaniu "przed" 3... pasadena
Mieszkanko na sprzedaż (6) Skoro mowa o mieszkankach..:) My tez mamy do sprzedania nasze mieszkanko:)... Moni Unforgettable (8) hejka, Czy moglabym prosic o podeslanie mi utworu UNFORGETTABLE Nata King... malikas czy ktoś wie gdzie kupić.... (8) czy ktoś wie gdzie kupić malutkie 4-5 cm sztuczne różyczki (kwiatek z... ama fryzjer/ka (16) Dziewczyny! możecie polecić fryzjerkę, która dojeżdża do domu? Potrafi... quirin Humor (22) > List do Bravo > Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki. Mam na imię... Waldek Pomożcie (2) Zdecydowalam, ze bede sama robic zaproszenia na slub. Wiem ze wiele z Was tez... Weronika94 wesele w Tawernie Greckiej (8) hej, razem z narzeczonym jesteśmy właśnie na etapie szukania miejsca na... ostasia wesele w Walewskiej (5) hej, razem z narzeczonym jesteśmy właśnie na etapie szukania miejsca na... ostasia CO JUŻ ZAŁATWILIŚMY.... (90) Drodzy forumowicze,może w tym wątku pochwalcie się co już macie z głowy,a co... nefretete23 Kto ma ślub w Okrąglaku?? (9) Szukam osob które bedą miały ślub w Okrąglaku na Przymorzu?? habibi Wzory umow (4) Witam, Co naszego slubu jeszcze 10mcy, ale juz teraz planujemy wybor sali,... Yolka sala na wesele (1) Czesc, chcielibysmy wynajac sale na wesele, najlepiej gdzies w gdansku lub... Aldabra KOSCOL GARNIZONOWY W GDANSKU (1) Czy ktos mial slub (albo czy bedzie mial slub) w Kosciele Garnizonowym (pw.... olga fajnie (8) Zaglądałam tu już parę razy i czytają opinie Forumek stweirdzić muszę,że... czytelniczka Wszystkiego naj naj... (2) Zycze wszystkim dzis slubującym wszystkiego naj...naj...naj... niech ten... habibi a propos spowiedzi przedślubnej (26) wiecioe co... muszę się z Wami podzielic... byłam wczoraj na 1 spowiedzi... meg1 Formalności kościelne (12) Jeżeli ślub jest w parafii Panny młodej a Pan młody załatwia licencję w... UB