"Dermosana"" (1) Potrzebuje jakieś opinie na temat dermatologa z "Dermosany"?? habibi Wina - jakie i gdzie??? (17) Cześć! Czy mogły/li byście mi doradzić gdzie najlepiej kupić wina na... supełek fotograf (12) Hej:-) Mamy z narzeczonym kilka watpliwosci przy szukaniu fotografa na... nisia_ja
szczęśliwe mezatki od 11 czerwca (24) kochane moje... a uwagi na to, iż juz od dzis na necie mnie nie bedzie i... meg1 Fryzury z uzyciem termoloków (1) Szukam zdjęć. Włosy długie, naturalnie kręcone. Termoloki miałyby podkreślić... mila29 do mezatek i nie tylko... (7) Dziewczyny, część z Was juz po, wiec podrzućcie proszę namiary na śpiewaczkę... shella Pomysł na udany wieczorek panieński (5) Witam wszystkie Panny Młode!!! Jutro wraz z przyjaciółkami organizujemy... moni KTO POLECI? (16) CZY KTOS MOZE MI POLECIC NIEDROGIEGO, DOBREGO FRYZJERA W GDYNI? Moze znacie... Rozyczka zaproszenia (3) Dzisiaj widziałam już gotowe swoje zaproszenia-CUDOWNE-nawet wyszły ładniej... mmegi relacja 28.05 (33) Drogie koleżanki (i koledzy też, choć rzadziej tutaj), Nie byłam bardzo... su układanie balonów (1) mam podobny problem jak ty, od paru dni szukam kogoś kto pomoże mi w... pati walce angielskie - HELP!!!!! (10) dziewczyny, pomozcie! wie, ze watek walcow sie tu przewija co jakis czas, ale... elajza depilacja wąsika i brody (7) w poniedziałek byłam na zabiegu depilacji, a dziś wyskoczyło mi pełno... Andzia. fryzurki na wlosy poldlugie - help! (13) wiem, wiem, watek fryzur juz byl, od rana przegladam zasoby sieciowe - i... elajza szapiko-dekoracja kościoła (10) Hejka!Dzisiaj rozmawiałam z księdzem z MBB który będzie udzielał mi... wiktoria koło czy halka? (15) Mam dylemat. Jestem po pierwszej przymiarce i panie mi mówią, że lepsza by... Belle poszukuje makijażystki (4) Dziewczyny poszukuje makijażystki tam gdzie dzwoniłam to są dość drogie czy... wiktoria Fiszbin biały??? (3) Kochane gdzie mogę kupić biały fiszbin o szerokości 1,2 do 1,6 cm. Sprawa b.... aśka cos na zmarszczki (4) sa "wielkie i glebokie" :) ostatnio sie ciut splycily, ale przy makijazu i... Jeziorko wybor sukni (16) Drogie Forumowiczki Bardzo Was prosze o rade w związku z suknią ślubną.... aniesia