Fryzury (24) Idę w poniedziełek na próbną fryzurę..i nie za bardzo am pomysł co bym... Tusia Życzenia (4) Aniu w tym pieknym dla Was dniu zycze Wam wszystkiego co najlepsze dla... mama I już po... (13) 28.05.2005 utkwi w naszych pamięciach na zawsze. To był cudowny dzień, piękna... Ilonka78
Jaka piosenka na pierwszy taniec? (39) Tak z ciekawości pytam do jakiej piosenki bedziecie tanczyc pierwszy taniec? BiM majowe panny młode po raz ostatni (21) Ślub jutro. Moje nerwy już wzrastają w tempie wykładniczym:) Ktoś jeszcze... su cukiernia W-Z (2) hej! czy ktoras z Was zamawia ciasta/tort w cukierni W-Z w Gdansku? Jeziorko opłaty kościelne (18) Czytałam ostatnio wątek o cenach za ślub w kościele. Ze zgrozą przeczytałam o... rybka sprzedam suknie (6) Dziewczyny sprzedam suknię, zdjęcia zamieściłam na weselniku w zakł. sprzedam... mycha 11.06.2005 (15) dzieeeeeeeeeeeewczyny juz tylko kilka dni!!!!!!!!!!!!!!!!! spac nie moge,... wikigdynia mogę sprawdzić ticker? (4) Działa? Robalek gdzie do spowiedzi (10) Jakie macie doswiadczenia w spowiedzi przedmalżeńskiej? Czy ktos moze polecic... ula do polinezji (4) napisałam o tym zespole w twoim wątku "ślub w przyszłym roku", jak cię to... monika1 do Etny (1) No tak, dlugo zagladalam tu na takim nicku ale nie postaralam sie zeby byl... etna Czy ktoś zna Dj Marek ze Stogów (1) W/w Pan ma u nas grać na poprawinach. Może ktoś wie coś na jego temat /chodzi... aśka 2005 grudzień (1) Witam - planujemy uroczystości weselne na koniec tego roku,będziemy wdzięczni... becia2522 Czy odważyłybyście się załozyć taką suknię na slub?:) (13) http://www.bandofbrides.com/community/forums/galleries/showphoto.php?photo=26... mila29 fryzjer w gdyni (2) najlepiej w okolicach Cisowej. Moze któras z Was zna - najlepiej u mnie w... evita regulacja brwi (9) Dziewczyny czy możecie polecić mi jakis salon, gdzie fachowo przeprowadzają... anjja. Nie bede pracowala po slubie (18) Ja jestem zdania ze po slubie mnie powinien utrzymywac maz, a ja bede sie... Marzenka Welon (7) Dziewczyny czy któraś z Was miala, albo mieć będzie welon opuszczany na... magda02