Do Mmegi :o) (2) Cześć My Dear :O) doczytałam się w jednym z wątków,że byłaś już w Urzędzie... Anulka jakie alkohole na wesele? (17) Witam, ślub biorę pod koniec września. Nie mam pojęcia, ile i jakie alkohole... Vena cukiernia Luwr w Gdyni (13) hej!!juz sie zdecydowalam na te cukiernie, jednak nie wiem dokladnie jaki... gosiadz
Co powiedzieć przy szmpanie w USC (5) Jest taka krępujące chwila, gdy goście dostają szampana i ...cisza. Na każdym... mila29 Kurs tanca (5) Witam Forumkowiczow !! Mam pytanie, czy ktos z Was wie o kursie tańca... Sylvi-st rozmiar sukni (4) czesc dziewczyny czy moze mi pomoc rozwiazac moje dylematy- tydzien temu... jasia kto za co powinien placic (20) Mam pytanie droczy forumowicze, moja nazeczona prosila abysmy podzielili sie... Roman pilnie poszukuję! (3) Witajcie, poszukuje takiego dłuuugiego, bardzo wzruszajacego wiersza o mamie... ula sprzedam gadżety słubne (3) Cześć dziewczyny! Ja już po ślubie. Ufff Jeśli jesteście zainteresowane to... zestresowana różowa wiązanka (3) czy macie moze jakies zdjecia rozowych wiazanek, albo chociaz ladnych. bo nic... gosiadz slub w kosciele w Jelitkowie? (7) Witajcie, czy ktoś z Was miał może slub w kosciele w Jelitkowie? Jestem... ula poradnictwo (2) Czy za poradnictwo rodzinne powinno sie "dać co łaska"? pozdr ula ula tablice rejestracyjne!! (13) hej. gdzie kupowalyscie tablice rejestracyjne i po ile. a moze ktoras z was... gosiadz fajerwerki (5) dziewczyny czy wy tez widzialyscie (i slyszalyscie) te petardy i fajerwerki... karcia Wszystkiego najlepszego Pannom Młodym z 4. czerwca :) (11) Moje Drogie! Całej gromadce, ktora dzis w tak pieknych okolicznosciach... SaLmA TROJMIEJSKIE30-stki (1) zapraszam na forum http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29781 ocean kreacja dla mamy (5) Moja mama kupiła sobie na przebranie na moje wesele czarno-srebrną sukienkę.... gosia100 Zyczenia!!! (22) Czerwcowa, Kawa, Sabra, Witch i wszystkie Forumki slubujace 4 czerwca!!!... elajza wypożyczalnia sukien (20) Witam, Mam plan zeby na slub wypozyczyc suknie!moze to troche obciach ale... polinezja nauki w wakacje (5) Hej, foremki, czy w wakcje organizowane sa nauki przedmałzenskie czy tez... rybka