solarium (12) Nigdy w życiu nie byłam na solarium.... ale na taką okoliczność jak swój... Tusia Grecja - temepratura w końcu lipca? (17) Choć to wątek poniekąd związany z weselem, bardzo proszę was o pomoc.... słoneczko sala (2) Poradzcie gdzie w trójmieście (ewent. okolice) znajde sale na ok 120-130 osób... aja
4 czerwca - stres? (26) Halloo Dziewczyny!!! Jak się czujecie??? Dopadł Was stres?? My mamy ślub... Monia Do panien z krótkimi włosami (9) Piszcie o swoich pomysłach na ślubną fryzurkę z krótkich włosów. Ja mam włosy... Iw zdjęcia makijaży (1) Cześć forumowiczki,nie mogę znaleźć wątku ze zdjęciami makijażu,może któraś z... PATA zespół Kama (1) Szukam namiaru na zespół KAMA, chodzi mi konkretnie o numer telefonu do... DorotaK Tourist information http://www.granuniversal.net (1) Go to http://www.granuniversal.net! It offers visit, places to visit, places... TravelGuide 25 czerwca w katedrze (9) hej hej!! czy sa moze jakies osoby, ktore biora slub 25 czerwca w... gosiadz jak wkleić zdjęcie (5) Dziewczyny pomóżcie, chcę sprzedać suknię i chciałam ją wkleić ale nie udaje... mycha A kto ma ślub 3 września? (16) A kto ma ślub 3 września? Jestem ciekawa na jkim etapie przygotowań jesteście... Weronika94 Ile kosztuje makijażystka? (18) Cześc dziewczyny. Jestem bardzo ciekawa, jakie sa stawki za makijaż do ślubu.... Kaśka Tutaj zamawiamy pogodę ;) (29) ja zamawiam na 11 czerwca: - tem. około 20 stopni, - słoneczko, - lekki... bubu wejherowianki (12) jestem już po ślubie, ale szukam dobrego fryzjera, który zetnie mi fajnie... monika1 ponownie Św. Mikołaj (15) Hej "Mikołajowcy" :) moze macie jakies NOWE spostrzezenia, opinie, które... Jeziorko do czerwcowej (3) prześlij mi na priv fotki diademów jakie posiadasz, bo też jestem... aśka poradnictwo jeszcze raz (7) czy placiliscie cos za poradnictwo rodzinne? za kurs przedmalzenski zazwyczaj... elajza Sting _Until (3) ... sendnijcie kochane na maila jak macie... pleeeaaaseeee meg1 11 czerwca - pogoda :-( (5) Pogoda dla Gdańska na 11 czerwca: - w ciągu dnia deszcz i temp. około 18... Iw tekst do zaproszeń/zawiadomień (9) Mam prośbę, ponieważ sami robimy zaproszenia i zawiadomienia, tym bardziej,... AneczkaZ