poradnictwo małżeńskie (41) pomocy!!musimy odbyć 3 spotkania w poradnictwie małżeńskim, obojętnie w... gosiadz zaproszenia po niemiecku (8) Dziewczynki, wiem, że gdzieś to już widziałam, ale nie potrafię odnaleźć -... Czigra buty na wąską stopę (2) Witam, przeszlam Gdańsk w poszukiwaniu butów ślubnych i jak na razie,... mrowka
panienskie (18) dziewczyny wiem ze kilka z was ma dzis swoj wieczor panienski ( ja tez :>)... wikigdynia szukam wizażystki (16) szukam kogoś kto profesjonalnie robi makijaże... miałam ostatnio próbny... salema Widziałyście prognozę pogody na sobote? (16) :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ja widziałam niestety :((((( Czerwcowa Panna Młoda Jaka pogoda 11 czerwca? (6) Jak 3 dni temu patrzyłam na długoterminową pogodę to miało być 20 stopni,... bubu 4.06 sw. Jerzy w Sopocie (9) Czy jest ktos kto bierze slub 4 czerwca w kosciele sw. Jerzego w Sopocie?... marcinka wesele w Bychowie (4) Tak przy okazji jeszcze coś mi się przypomniało - czy któraś z Was miała... smakjapka makijaż slubny (6) pomozcie mi nie mam nikogo zaufanego kto mogłby mi zrobic makijaż a ślub juz... kami Gdzie Wy wszystkie jesteście???? (13) Hej laseczki co jest??? Mój facet ma dzisija kawalerskie a ja sama siedze :(... Czerwcowa Panna Młoda Papierowe dzwonki (3) Baardzo podobaja mi sie takie dekoracje. Sliczne sa te wiszace giralndy z... Tusia garnitur ze stójką (5) Cześć dziewczyny. Mój problem to kaprys mojego narzeczonego. Zapragnął aby... kaśka dobry dermatolog z gdańska (2) macie może namiary na dobrego dermatologa z okolicy Gdańska głównego. muszę... emka problem z narzyczonym (6) czesc dziewczyny mam maly problem- piszecie o oczyszczaniu twarzy i... zabek69 co to sie dzialo... (3) mowie Wam.. bylo super:) pozdrawiam:) kunka dekoracje sali (3) Poszukuje firmy która za rozsądną cene udekoruje sale na wesele.Nie rządam... wiktoria kościół w Jelitkowie 11.06 (4) ja równiez przyłaczam sie do poszukiwań osoby która bierze slub w kościółku w... meg1 Czy też macie taki problem? (9) Od jakiegoś roku mam ciągle nawracające zapalenie pęcherza. Leczę się... mila29 ceny sukien (2) Czesc Wam Wszystkim!!! Od miesiaca obserwuje Wasze forum i jestem pod wielkim... magdula