do CZERWCOWYCH PANIEN (26) hej kobietki, co tam u Was???? coraz bardziej zabiegane jesteście... piszcie... Czerwcowa Panna Młoda problem chyba nie do rozwiązania ratunku!! (5) właśnie bylam w parafii po odpis aktu chrztu z adnotacja o bierzmowaniu i co... ama USC..pomocy:( (17) Hej dziewczyny! Niedlugo zamierzamy sie z moim Ukochanym wybrac do urzedu... karolcia21
SZtuka ukladania balonow. (9) Szukam książki lub strony internetowej, która pomoże udekorować mi sale na... aaggaa Materiał na garnitur (3) Pomóżcie drogie Foremki i poradźcie, gdzie mozna kupić elanowełnę na... Ptysia jaki makijaż (1) Dziewczyny pomozcie mi prosze..Nie mam pomyslu na makijaz slubny w odcieniach... karolcia21 Gdybyście mogły... (3) Gdybyście mogły same ułożyć sobie przysięgę ślubą - co by sie w niej znalazło?? Kryszynka kosmetyki!!!!! (3) witam kobietki!!!błagam pomożcie mi dobrać odpowiednie kosmetyki, mam tłustą... Myszka Spotkanie dla tych, co nie dotarli :))) (12) Poniewaz jak to sie brzydko mowi "dalam ciala" w piatek i nie zjawilam sie,... olga pomozcie-dobry laryngolog (1) 14 maja mielismy slub-piekne sloneczko, ale ziab straszny, a tu jeszcze... oliwka123 paluszek (15) dziewczyny mam problem- a wlasciwie moj chlopak... przeczytalam miliony... agniecham Rumia- kościół św. Jana z Kęt (5) Witam mam pytanie dotyczące ślubów w tymże kościele. Czy ktoś brał w nim ślub... daro dekoracja sali (19) macie jakies pomysly na dekoracje sali, gdzie sa biale, gole sciany i 1 male... elajza czytania na msze slubna (2) kiedys juz wklejalam, ale znalazlam wiekszy wybor :o) Liturgia słowa –... elajza Bardzo nietypowa figurka na tort weselny (8) Zamówiłam tort ( 40 zł za kg; w trójmieście tez są takie ceny????!!!!!... Czerwcowa Panna Młoda fotki makijazu (3) Kiedys byl watek w ktorym byly zdjecia makijazy, nie moge na niego trafic,... marcinka "Unforgetable" i "When I fall in love" (43) poprawcie mnie jestli sie myle - oba to walce angielskie? elajza kościół w Orłowie MBBolesnej (4) hej dziewczyny macie ślub w MMB,a może byłyście na jakimś napiszcie jak wam... wiktoria Bojano (1) Witam wszystkich.Mam pytanie do tych, którzy pobieraja sie 10-go wrzesnia w... lidka ORYGINALNY I GUSTOWNY prezent dla rodzicow (17) Dziewczyny - jakie macie pomysly na cos fajnego dla rodzicow???? olga