godzina (25) Bardzo proszę koleżanki o pomoc, to napewno błacha sprawa ale nie mogę się... aja Samorodki - Formułowiczki ! (2) Samorodki - Formułowiczki ! Dajcie jakieś ciekawe propozycje - tak jak... 616 nauki przedmałżeńskie - błagam o pomoc!!! (5) Witam, proszę o pomoc. Czy wiecie kiedy i gdzie w najblizszym czasie odbywają... jolka
poszukuje pary która ma wesele 27.09 w Sp.nr8 w Orłowie (1) Poszukuje pary która ma wesele w Sp nr8 w Orłowie,mam propozycje wspólnego... wiktoria Pałac w Leźnie (12) Witam, robimy wesele 1-10 w Pałacu Leźnie. Chętnie usłyszałabym jakieś... fuksik Marietta-ogromny profesjonalizm (37) ostatnio bylo dużo negatywnych wypowiedzi na temat tego salonu czy Pań w nim... magdalena 22 jak ustroić krzesła (7) Czy któraś z WAs ma pomysł jak łądnie ustroić krzesła , na których będziemy z... agunia25 na poprawiny (27) http://a1000.g.akamaitech.net/f/1000/806/12h/images.theknot.com/GownDesigners... Etna Zaproszenia (8) pomocy. nie mam weny :( gdzie zamawialyscie zaproszenia?? co teraz jest modne wesele Kosciol na Tatrzanskiej w Gdyni (15) Czy ktoras z Was miala lub bedzie miala slub w tym wlasnie kosciele?... mar miejsce-SP nr.8 w Orłowie (1) Poszukuje osob ktore były na weselu w szkole podstawowej w Orłowie niedaleko... wiktoria potrzebuję taniego kamerzysty (23) Wzieliśmy sobie "wypasionego" fotografa, bo nie chcieliśmy kamery. Niestety... Madlen zamek w krokowie (4) czy naprawde nikt nie robil lub nie byl na weselu w zamku w krokowej? mamy... ania2006 szalony pomysl (4) Wie ktos moze cos wiecej o mozliwosci wynajecia sali w Zlotej Bramie? Lat... kropek artline (3) Hejka- czy ma któraś z was telefon lub mejla do kobitek z artline, bo dzwonię... Witch Po ślubie -humor (5) > Nigdy nie rozumialem, dlaczego potrzeby seksualne mezczyzn tak bardzo >... nowy Kiedy stroić auto? (12) Mam pytanko jak radzicie kiedy najlepiej ustroić auto czy wieczór przed czy... Kawa Błogosławieństwo... (11) Kochane, jak to u Was jest z błogosławieństwem???Chodzi o to (mamy problem),... aśka przechowywanie sukni (13) Ktos wie jak dobrze przechowywac suknie slubna? Prosze o rady !!!! Rozyczka Warszawa (3) szukam namiarów na wlascicieli jakiejs fajnej, "wyprobowanej" Warszawy -... Jeziorko