ŚW.JAN (8) Czy wiecie coś na temat możliwości śłubowania w św.Janie? Bardzo podoba nam... julcia Dlaczego suknie w salonach są szare???? (17) jw Wybrałam się z siostrą do salonów trójmiejskich w poszukiwaniu tej... Bona poradnictwo (5) Czy Panie/Panowie z poradnictwa (planowania rodziny) mają swoje pieczątki,... Azalee
POLECAM JUBILERA !!! (24) Dla zainteresowanych mogę przesłać namiary na bardzo fajnego jubilera a... Kawa Srebrne dodatki (11) Kochane, która z Was będzie miała (temat). Jak macie jakieś fotki to wklejcie... aśka Czy ktoś miał wesele w Rodizo w Gdyni? (7) Czesc Wam Wszystkim Mam pytanko: Czy ktos z Was miał wesele w Rodizio na... tunia23 FILM:) (1) REKLAMA REKLAMA A JA MOGE WAM POLECIC KOGOS KTO ZMONUJE I NAKRECI WAM SUPER... ja:) Biura podróży (45) Dziewczyny, tak czytam o Waszych podróżach poślubnych i uświadamiam sobie, że... Monik wesele w wiejskim stylu (11) Robilam wesele miesiac temu, w marcu, w agroturystyce. Jest to naparwde fajny... lena Świadkowa a kwiatki?? (6) Hej:) Mam pytanko! W połowie czerwca bede świadkową. Jak uważacie, czy wypada... mija Welcome to the new Ukrainian Musical Portal http://www.bestmusic.com.ua (1) If you want to know more about modern music - go to http://www.bestmusic.com.ua Musicant ślub w Katedrze 4 czerwca (4) Witam, czy któraś z Was ma ślub 4 czerwca w Katedrze Oliwskiej? jestem... Anulka kurs tańca (18) Czesc Dziewczyny, Czy mozecie polecic jakąs szkołe tanca klasycznego, no... Weronika94 WALC (czyli wariacje na temat gibania sie...) (24) Krotkie pytanie - jaki walc macie na pierwszy taniec??? Ja walcowac nie umiem... olga ALKOHOL - PILNE (52) forumkowicze drodzy - otwieram centrum wsparcia alkoholowego i ranking... Witch sklep z dekoracjami ślubnymi? (16) Czy w trójmieście jest sklep z dekoracjami ślubnymi? adriana licencja a zezwolenie ? (29) Czym się rózni licencja od zezwolenia na ślub w innej parafii! Byłam dziś w... BAŚKA dopasowanie sukni (3) Witam, kupuję nową sukienkę w salonie M.... w Gdyni, właśnie dzwoniła do mnie... dod wystrój samochodu (34) Cześć Dziewczyny!!! Jak będziecie stroić samochody??? Czy wiecie może czy... Monia gdzie robić MANICURE? (13) Piszcie proszę gdzie robicie paznokcie (jak wolicie to na mój e-mail).... Iw