żelowe paznokcie (24) Czy macie sprawdzoną osobę która robi bardzo cienkie, eleganckie paznokcie... młoda Św. Mikołaj (103) Witam wszystkich po długiej przerwie w nadawaniu : P i od razu pytanie: czy... nita9 gdzie 4 lub 5 pietrowy tort z bitej śmietany? (12) Byłam już w 3 cukierniach i ciągle słyszę: "Z bitej śmietany tortów nie... gabi
Ile kosztuje powiększenie obączki ??? (19) j.w. Czerwcowa Panna Młoda knajpka na panieński w gdańsku (5) Polećcie coś dziewczyny, ale raczej w Gdańsku! Już od jakiegoś czasu nie... narzeczona wesele w Kolbudach lub Łapinie - kto miał? (4) No właśnie, jak w tytule - czy ktoś z forumowiczów bawił się lub będzie się... robalek Marsz weselny Wagnera-na wejscie (22) Czy na wejscie w kosciele warto zagrac Marsz weselny , a raczej Marsz Panny... Misio miejsce wesela (2) czy ktos robil wesele w Bojanie Zajazd Kaszubski "Magnat" lub w zamku w... slawek dermatolog (10) Poszukuje dobrego, sprawdzonego dermatologa. HELP!!!! meja Dekoracje samochodu??? (2) Witam.Poszukuje ciekawej dekoracji autka,może ktoś zna stronke z fajnymi... Marcin25 Do Olki22 (2) Napisz proszę, ile właściciele tego auta życzą sobie za godz. Skąd są, itp. aśka honeymoon (34) hejka jak jest z wszymi poslubnymi wyjazdami-kiedy (od razu po weselu?) i... nysia Rozmiar obrączki?? pomocy (10) Napiszcie proszę dziewczyny jaką powinno się zamawiać obrączke - za dużą, czy... Marika pytanie o gorset? (6) Dziewczyny, moze moje pytanie wyda Wam sie glupie,ale chce sie Was spytac o... Magda24 jeszcze raz o dopasowaniu (3) dziewczyny, sorki, ze nudze z tymi przymiarkami..jeszcze osttanie pytanie.... ewa22 help! zdjęcia z dysku : ( (7) internetowy album : (((( za cholerke nie mogę w poprzednich watkach znaleźć... nita9 RATUNKU-bukiet (13) Ratunku! Juz zupelnie nie wiem co robic. Odwiedzilam juz 2 kwiaciarnie ze... Tusia suknia (4) Dziewczyny prosze o rade. Zamowilam sukienke w M...cie, dzisiaj bylam na... shella przymiarka sukni (3) Dziewczyny, czy placilyscie za ewentulana druga przymiarke w salonie... Magda24 forum po naszych weselach (14) laseczki wiecie co sobie pomyslalam?? ze po moim weselu bedzie mi... wikigdynia