WESELE_LUBICZÓWKA KOLECZKOWO (1) Czy jest może ktoś z Was, kto miał wesele w Lubiczówce w Koleczkowie?... kotina gdzie w 3mieście Księgi Gości? (7) Hej! Wiem, że dużo osób poleca albumy Nikitki, ale wykonanie takiej księgi... narzeczona Kosmetyczka w Gdyni (3) Czy któraś z Was może polecić dobra kosmetyczkę? - najlepiej w centrum Gdyni.... Ola2
koszt wesela (9) Witam bardzo serdecznie. Wpisuję sie po raz pierwszy, nasz slub i wesele... gosiap nowe spojrzenie na fotografie slubna (28) PROFESJONALNA FOTOGRAFIA ŚLUBNA - NOWE SPOJRZENIE NA FOTOGRAFIĘ ŚLUBNĄ:... magdam kto wie, co to za suknia? pomóżcie Nowej Foremce :-) (6) http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/zdjecia/244300/z244302.jpg alice_springs co o tym myślicie ?? (26) hej... nie mam kompletnie żadnej wiedzy na tematy ślubne.... wczoraj... agnieszka21 Sabra zobacz!! (9) Sabra!!! zobacz!! mój ticker odlicza już dni!!! olaboga :)!!! Witch Cienie do oczu (24) Najlepsze wg Was, najpiękniejsze, nie uczulające. Macie ulubione, jakieś... Czerwcowa Panna Młoda jak wklejac zdjecia (9) Hej Foremki, chcialabym powklejac zdjecia na formu, ktore mam na dysku, ale... Aro83 bielizna...a moze taka ? (23) Hej dziewczyny, wlasnie sie dowiedzialam, ze moja suknia juz na mnie czeka do... shella Film o ślubach dzisiaj o 20 (2) Fajna odstresowująca komedyjka romantyczna o 20.10na tvp1 dzisiaj z jennifer... Belle Nowożeńcy z 30.04.2005 r. (6) Dla Aleks Dla Izaa Wasz wielki Dzień! Składam serdeczne życzenia !... Annie tort (5) Hej! Poradzcie mi, o której godzinie powinien być podany tort, podczas wesela. Ilonka78 Jak przechować sukienkę? (7) W końcu mam swoją wymarzoną sukienkę w domku. Odbierałam 13 w piatek, ale... elle napoje na wesele (3) Dziewczyny czy mozecie mi napisac ile trzeba kupic litrow... AGA82 ile za protokół??? (15) Kobitki! Dziś dowiedzialam się ,że od księdza ktory będzie udzielał nam... BAŚKA jesli robicie same zaproszenia :) (11) Dziewczyny, jeśli któraś z Was robi sama zaproszenia to polecam hurtownie... shella BUTY... (14) No wiec skoro mam sukienke to teraz czas na poszukiwanie butow ;) Szukam... olga tani nocleg? (7) Czy ktos z Was "nocował" (lub bedzie) gosci w Schronisku Międzyszkolnego... Jeziorko