jaki model sukni do jakiej figury (9) Na razie spróbuję wkleić pierwszą propozycję, jeśli mi się uda to wkleję... alice_springs salon urody i fryzjerski (1) Dziewczyny znacie może salon urody i fryzjerski Le Visage w Gdyni? Jakieś... su DONO (4) Kolejny raz zwracam sie do Was z prosba. Czy wiecie gdzie moge znalez (kupic)... vita
próbny makijaż - juz po ;)) (73) hej dziewczyny, wlasnie jestem po probnym makijazu i jestem bardzo zadowolona... Nacheba Czarna lista- kamerzyści i foto (8) Dopiero zaczynamy przygotowania do ślubu i w tym tyg. chcemy się zdecydować... Ewunia do Czerwcowej (28) Hej Czerwcowa. byłam na ostatniej przymiarce sukni ślubnej i powiem Ci że... Kawa Jestem po naukach..co dalej? :oO (24) Miłe Formumki :o) szczęśliwie zakoćzyłam nauki przedmałżeńskie... :o)... Anulka Organista w Katedrze Oliwskiej :o) (12) Forumki, pytanie kieruję do Forumek, które mają ślub w Katedrze Oliwskiej... Anulka Nie chcę kwiatów - ale jak to napisać! (23) Tak sobie myślę iż wolałabym aby nasi goście zamiast wydawać pieniadze na... Tusia orkiestra (6) Witam, szukam sprawdzonej i w rozsądnej cenie orkiestry na 01-10-2005.... fuksik wieczór panieński (7) Dziewczyny poopisujcie swoje panieńskie :> ja mam taki dylemat - moja... wikigdynia makijazystka do domu (4) poszukuje makijazystki sprawdzonej, ktora zrobilaby makijaz w domu - na lipiec aga g WENTA (5) Witam wszystkich na forum. Jestem ciekawa co sądzicie o cukierni Wenta we... Aleksa relacja......... (29) hejka dziewczynki ;)) tu mężatka Nacheba ;) już jestem po.........tylko że... Nacheba Cos na szyje??? (13) Dziewczyny poszukuje czegoś na szyje, może wiecie gdzie w... just Horel Bartan Sobieszewo (32) Czy ktoś z was miał wesele właśnie tam?? Jeśli tak to poproszę o relację :) UB Sala do wynajęcia (4) Polecamy Dekoracje Kościoła św. Mikołaja w Gdańsku. Sala do wynajęcia... Sala ok. poszukiwania (8) czy wicie gdzie moglabym przymierzyc, kupic w 3miescie badz w wawie ta oto... vita do Kawy (11) Kawa na pasie pojawiacie się czasami? My mamy jeszcze moto w K-gu ale juz za... Czerwcowa Panna Młoda Czy ktoś miał zdjęcia w Pałacu Opatów? (9) Jak wyglądają? :) mila29