formalności poślubne (14) Słyszałam, że w 14 lub 30 dni po ślubie trzeba do skarbówki złożyć NIP-3, ale... narzeczona o rany to jeszcze 3 dni.... (4) hehe to jeszcze dni:) o .. bedzie sie dzialo.... kunka po slubie (18) Hej Dziewczyny, dzis wrocilismy z podrozy poslubnej. Slub bez wiekszych... Aro83
dokumenty kościelne ważne 3 m-ce, czy 6? (9) Witam! Kiedyś wyczytałam, że wg konkordatu, dokumenty kościelne są ważne prez... alice_springs ile płacicie za DJa? (18) Prosze podajcie przykładowe stawki. Dzieki hania Zdjecia B&W (7) Czy moze mi kots napisac ile kosztuje sesja plenerowa, zjdecia z kosciol i... AGA82 Gdzie sprzedać suknię ślubną??? (2) Witam, czy ktoś się orientuje gdzie można sprzedać swoją suknię ślubną? jakis... Laura DO ADMINA (13) szanowny panie Adminie! Zwracam sie z uprzejma prosba o: 1. uaktualnienie... elajza hello gdzie wy sie podziewacie??????:):) (28) No właśnie ja wiem , że większość w ramionach ukochanego się skrywa... sabra Suknie za rozsądną $$$ (7) Hej Dziewczyny nie trzeba wydawac bajońskich sum na orginalną sukienkę,... Ada do Wizy (33) Wiza, jesteś rewelacyjna!!! Patrzę i patrzę na siebie i nie mogę się... małga "Złoty Ul" w Sopocie (15) Ktoś robił tam przyjęcie? lub był gościem? Poproszę o opinie :-) alice_springs Humor zapożyczony (4) Jaką głupotę ostatnio zrobiliście? 1. Moja teściowa zjadła cały pyralgin w... Waldek Welon... (46) Hello:) Mam pytanko dotyczące welonu...Czy ładniejszy jest z lamówką czy... SengA akt małżeństwa (23) hej, kiedy mogę odebrać akt małżeństwa z Urzędu ??? wie ktoś ?? po ilu dniach... Nacheba a my już jesteśmy małżeństwem :) (14) Witam Was serdeczniaście :) Jesteśmy już szczęśliwym małżeństwem :) no i... warbuziak CZARDASZ (6) Witam! Czy ktoś z forumowiczów robił/planuje/ był na weselu w Czardaszu na... agga Butelka szampana na ile osób????? (7) W Palacu Opatów trzeba ustalić ile ma byc szampanów. Jak liczymy? Butelka na... mila29 DJ - wodzirej (6) jak ktoś szuka sprawdzonego DJ - wodzireja, który potrafi poprowadzić... sonya kurs tańca (22) dajcie proszę namiary na kogoś, kto potrafi fachowo nauczyć tańczyć w... aśka