nawilżanie skóry (14) Dziewczyny ostatnio strasznie wysuszyla mi skora na buzce:> nie wiem od... wikigdynia bielizna Lilly (19) czy ktoras z Was wie, gdzie mozna zbodyc (w Trojmiescie) bielizne firmy Lilly? Jeziorko szukamy taniego noclegu w Gdyni (7) Musimy przenocować jakieś 30-40 osób przyjezdnych. Mozecie coś nam polecić? anias
Bez ramiączek (20) Czy suknie bez ramiączek są wygodne? Czy gorset nie zsuwa się? Nie wiem jaką... Weronika94 wino (29) Ile wina trzeba kupic na 60 osobowe wesele? gusia Ładny i trwały perfum dla mężczyzny (14) Szukam prezentu, ale z perfumami jakoś nie trafiam. Chrome i Echo - ładne,... mila29 DO POMYSŁOWYCH PANIEN MŁODYCH! :)) (11) Wiem, ze na weselu dziękuje się rodziców, ale ja chciałabym też w jakiś... narzeczona Salon kosmetyczny w Gdyni (2) Mam takie pytanko czy któraś z was była może w salonie kosmetycznym w... marTUSIA zespol na lipiec potrzebny! (11) poszukuje zespolu na lipiec br, dziekuje za wszelkie namiary na maila aga g Życzenia dla Kunki (1) Kunka!Wszystkiego najlepszego!Jutro Wasz dzień!!!... Monia SOWA - ADRES WWW (8) Dziewczyny pamietam ze kiedys na forum ktos podal adres strony Sowy chyba... margaretka zespół weselny (16) Czy ktoś mógłby polecić dobry zespół muzyczny na wesele? Bardzo bym była... beti zabawy weselne (3) Witam! Czy jestescie już po omawianiu spraw prowadzenia wesela przez... Kasia80 kiedy?? (3) do slubu jeszcze daleko.. jest dopiero w fazie przemyslen, ale powiedzcie mi... agniecham kłopot z zaproszeniami (21) Dziewczyny! czy u Was tez tak było, że jak zamawiałyście zaproszenia to nie... quirin salon kosmetyczny - depilacja (8) Dziewczyny, czy mozecie polecic mi salon kosmetyczny, gdzie wykonuja... Zuzka DERMIKA (7) CZY SPRAWDZAŁYŚCIE: maseczkę bankietową satynowa bazę pod makijaż? Co... Czerwcowa Panna Młoda szukam pilnie kursu przedmałżeńskiego (26) Mamy mało czasu i planowaliśy się zapisać na nauki weekendowe w Matemblewie,... Madlen Wesele z noclegiem gdzie???? (9) Potrzebuje pomocy!! Gdzie można zorganizować wesele dla 40 osób ale z... UB babski problem (29) buuuuuu:( właśnie sobie wyliczyłam,że w dniu ślubu będę miała babski... mmegi