fryzjer w domu (14) Pomóżcie, ślub już za 19 dni, a ja nadal szukam kogoś kto by mnie ładnie... rodzynka Jaki tort z Bydgoskiej? (1) Czy macie doswiadczenia z tortami w Bydgoskiej (Sowa)? Chciałabym cos... hania do Klodinki (6) hej! Mam pytanko czy mieliście "w wyposażeniu" czerwony dywan w kościele?... meja
do misiakos i olga22 (2) A tak w ogóle to w jakim kościele macie ślub? Ja miałam w Leonie. monika1 obyczaje slubno- weselne, co nalezy do swiadkow itp. itd (2) mam pytanko: czu ktos moze mnie poratowaci powiedzic co nalezy do swiadkow,... ciakawy Hotel ***Europa*** (4) czy ktos z Was tam sie bawil na weselu? jakies opinie na temat tego miejsca?... elajza Spotkamy sie jeszcze kiedys?? (97) Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek... olga do monika1 (2) proszę daj mi namiary na tego extra dj, który grał u was na poprawinach aśka Panienski ze stiptizem (2) Dziewczyny blagam o pomoc. Czy ktos wie o tancerzu erotycznym, ktory robi... Freeda banki mydlane (9) dziewczynki kochane gdzie kupic sprzecik do baniek mydlanych?????? zakochalam... WIKIGDYNIA kto mial ostatnio wesele w hotelu Orle w Sobieszewie?? (3) no wlasnie kto?? pliss napiszcie cos:) domator weselicho w sopocie (15) hej dziewczyny co moglybyscie mi polecic jako lokal na wesele (ok60 osob) w... Lenka-81 Dla Warbuziakow (28) Hej Warbuziaki, wszystkiego co najlepsze w najszczesliwszy Wasz dzien! Niech... Aro83 Gapie przykościelni ;))) (6) Moje Drogie! Mam takie pytanko, byc może wyda się ono lekko niepoważne,... SaLmA Dj na wesele!! (5) Polecam dj, z których usług korzystam, impreza byla przednia, i co wazne nie... Raf do misiakos i olka22 (2) A patrzałyście na Czardasz w Luzinie lub ich nową salę w Kębłowie. Ja miałam... monika1 Konkursy i zabawy (20) Czy jest gdzies moze jakis watek dotyczacy konkursow po oczepinach? Jesli... mar Bajadera (31) Czy ktoś się orientuje jakie są ceny tortów w cukierni "Bajadera". No i... eos Poszukiwana suknia (6) Czy ktoś nie słyszał, o sprzedaży tego modelu Pronovias? Czy ktoś widział "w... mila29 Prezenter muzyczny. (1) Prezenter muzyczny Dj KEZAYAH oferuje szeroki wachlarz muzyczny oraz duzy... kezayah