grawerka na obrączkach... (26) Zastanawiam się co można wygrawerować na obrączkach oprócz imion,daty ślubu i... asia Płacicie za orkiestrę jak za gości? (21) jak w temacie, jestem ciekawa czy tylko mnie się trafił lokal gdzie za każdą... Klodinka wolny termin na wesele 01/10/05 w srebrnym młynie (3) W związku ze spowodowanymi chorobą zmianami planów ślubnych zmuszony jestem... martino
GABRIEL - salon fryzjerski i kosmetyczny (4) czy ktoras z was ma jakies doswiadczenie z tym salonem? Gdynia, Skwer... elajza Dokumenty (3) Witam.Mam pytanie jak byłyście spisywać protokół przedslubny u ksiedza to... karolina22222 gdzie kupić tiul na welon ? (25) Gdzie w 3mieście dostanę tiul na welon biały z lekkim połyskiem...... ;) DJ Sławek z Nadmorskiego - jakieś opinie? (10) Hej dziewczynki ! Może byłyście na jakimś weselu prowadzonym przez DJ Sławka... anjja ....... ...... DYSKOTEKA (3) sorki ze zmienie temat, czy ktos zna fajne miejsce gdzie mozna potanczyc?... Rozyczka Z innej strony (4) Hej! Słuchajcie ja mam problem ze slubem z innej strony. Wybieramy się z... zabek69 ciekawostki (2) Czesc dziewczyny, przeczesujac zasoby internetowe natknelam sie na taka... meggan A JA NIE CHCĘ WESELA ! (43) Czy to naprawdę aż takie dziwne, że nie chcę całego tego cyrku z dziwacznymi... Monia-dwa Fotograf (4) Czy komuś z was bedzie robił zdjęcia pan Szymon Zduńczyk lub może znacie... marTUSIA do Wizy (5) Wiza potrzebny mi namiar do Ciebie, trzeba ratować moja koleżankę,, z której... Czerwcowa Panna Młoda Oprawa muzyczna w kościele (11) Wiem,że wątek był juz poruszany.....ale raz jeszcze proszę o pomoc w tej... Asia zamiast welonu (3) nawiazujac do watku "welonowego". Chciałabym cos innego, ale rowniez nie... Jeziorko zespół - na co zracać uwagę przy podpisywaniu umowy (6) Hej. Dzisiaj mam spotkanie z zespołem w celu podpisania umowy. Czy możecie mi... korolla zadania świadkowej (8) może juz był ten wątek ale proszę przypomnijcie mi jakie są zadania... nysia poszukiwana śpiewaczka i skrzypce (24) W dniu 27 sierpnia 2005r bierzemy ślub i poszukujemy na ten termin... dziki kojot Czy ktoś robi wesele w Pażdzierniku, Listopadzie lub Grudniu? (12) Mam pytanie czy robicie wesela tylko w lato czy ktoś sie przełamuje i ma... Sławcio Gdzie bukiecik na mszy (14) Zastanawiam sie co zrobic z bukietem w trakcie mszy? Odlozyc na klecznik, dac... Misio