silikonowe miseczki podtrzymujace biust..? (19) Hej dziewczyny! Czy moze ktoras z Was slyszala o silikonowych miseczkach... karolcia21 nic nie działa (2) poczta nie dochodzi :( buuuuu pomo zespół PÓŁTORA GOŚCIA (7) Szukam kontaktu do zespołu PÓŁTORA GOŚCIA – czy ktoś może mi pomóc?... Szapika
DO MAŁGI A TAKZE WSZYSTKICH (3) Z winy portalu wp przez ostatnie kilka dni nie dzialala poczta:-( Teraz moge... wiza SALA/DOM WESELNY - pomocy:) (16) Przede wszytkim witam wszytkich:) Jestem nowa na forum, ale mam do Was ważne... agga życzonka dla NACHEBY :) (12) "To jest marzeniem każdego małżeństwa, aby u schyłku życia z radością móc... warbuziak Auto do Ślubu (4) Witam.Poszukuje auta na ślub 9 lipca w Wejherowie.Najlepiej to Mercedesa ale... Milki Poszukuję dobrej makijażystki (2) Witam, bardzo proszę o namiary do dobrej i sprawdzonej makijażystki. Ślub mam... Dorotka Merkury? (6) Cześć dziewczyny!!! Chyba znalazłam odpowiednia salę na wesele!!! :) Hotel... karolcia-paj suknia z Farage (9) Dziewczyny!pomóżcie!!! zamierzam kupic suknię z salonu Farage w Gdyni. Czy... anias Poszukuję zdolnej krawcowej do uszycia sukni (46) Poszukuję kogoś (pani, pana) kto uszyje mi suknię ślubną z mojego projektu.... alice_springs Gorąco polecam! (3) hej dziewczyny !! udało mi się w końcu zamówić super suknie :):) polecam... zosia pomocy - dokąd po ślubie ?? (8) Biorę ślub (na razie cywilny) 7 maja, więc tuż, tuż - szukam przyjemnego... Ruth Ave Maria-ale nie skrzypce (3) Moze ktos moze polecic osobe wykonujaca ten utwor np. na flecie lub... Oliwka123 DO WITCH :-) (27) Mam nadzieje, ze dobrze Ci poszlo i zostalo tylko odebranie dyplomu oraz... wiza Kto mial wesele w Kozim Grodzie (3) Hej, Czy Ktoś z Was był na weselu w Kozim Grodzie lub sam wyprawiał? ajola ajola do ślubujących w Mikołaju (13) No to my juz mamy wszystko wyklarowane z papierami, zaklepany termin i... Jeziorko filmowanie (22) szukam dobrego kamerzysty,ale nie drogiego-jaka cena jest dobra?ile wy... zabka do Shirkus (1) Masz ślub 25 czerwca cywilny? Tylko nie mów, że w Pałacu Opatów:) mila29 Na którą nogę podwązka? (5) Dziewczyny tą niebieską podwiązkę to na którą nogę powinnam założyć? Pozdrawiam zuzia