Pani Bernadka (19) Jesten nowa na tym dość rozwiniętym forum i widzę że p.Bernadka to dość znana... BAŚKA SMRODEK (15) Hej dziewczyny , Pomóżcie prosze. Zmienie troszke temat. Otóż mam w pracy... Rozyczka ja chcę słoneczko ;) (15) hej dziewczyny, za 3 dni mam ślubik a pogoda taka w kratkę, niby miało... Nacheba
wpadka (24) jak byscie zareagowaly gdybyscie teraz zaszly w ciaze? ostatnio to spotkalo... nysia WYCIAGAM DŁOŃ (1) Czesc! nie chce sie reklamowac ale nie mam pieniedzy i dorabiam poprzez... Łukasst do dziewczyn które prały już swoje suknie ślubne (4) Kochane, jak to jest z przyklejonymi cyrkoniamu na sukni??? Wytrzymują... Czerwcowa Panna Młoda Bernadka - dziwna osoba :) (25) Nie odbierajcie tego jako krytyki, a jedynie jako moją opinię w stosunku do... sisi szukam ... i szukam i nie moge znaleźć ;((( (15) Wybaczcie Babeczki ze ponowie pytanie, ale jakos nie moge wyszukac opinii.... Rozyczka kto ma wesele 18.06.2005 w Róży Wiatrów? (8) Czy ktoś ma 18.06.2005 wesele w rózy wiatrów?.Jestem ciekawa ile wesel bedzie... adi kto i gdzie jutro slubuje??? (1) no wlasnie kto i gdzie? , wiem ze chyba ktos ma wesele w Orlu ale to jedna... domator Sprzedam NOWE dekoracje z Cart....liii,pilne (7) Mam do sprzedania(wszystko nowe)kupione miesiac temu w redlowie w... Magda. kwasy rodzinne (21) :) chciałam się spytać, czy ktoś z was spotkał się z odmową przyjęcia... Witch Kto pracuje 02 maja????? (31) Ale mi smutno :((( Muszę być w pracy 02 maja a mogłabym na dłużej do rodzinki... Czerwcowa Panna Młoda CIASTA - ile, jakie, skąd? (6) Piszcie proszę skąd zamawiacie ciasta (zalezy mi na cukierniach w Gdańsku),... Iw zespol z "Rodizio" (12) ...moje drogie..tyle ile plusow, tyle minusow slyszlam na temat tej kapeli,... ewulka Muzycy (11) Czy ktoras z Was miala doswiadczenie (badz ktos z Waszych bliskich) z firma... Nidia PREZENTY DLA GOSCI (7) http://www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia... olga weekend w Gdyni - super (4) w Gdyni od soboty do wtorku szykuje się niezła zabawa na placu grunwaldzkim,... monika1 Czy zespół może / powinien... jak uważacie? (7) Najpierw tytułem wprowadzenia: Chodzi mi o 'zwykły, porządny' zespół... Scully&M a co gdy? (54) a co zrobić gdy zaproszeni goscie (dorosli) przyjda na wesele nieoczekiwanie... hopla