Przymiarki w salonach (10) Pytanie kieruję głównie do tych z was, które zakupiły już suknie w salonach i... Iw muzyka na weselu (6) Czy DJ , którego będziecie miec na weselu przygotowuje sobie sam muzykę ? Czy... hania Na ślubnym kobiercu (5) 30 kwietnia z Gazetą Wyborczą ukaże się dodatek specjalny - "Na ślubnym... Elwira
firmy organizująze wesela? (7) cześć :) Własnie ustaliłam z narzeczonym date słubu i jestem ciakawa waszych... magda11111 Dworek w Bychowie (8) Moje drogie...Bardzo prosze o opinie na temat Dworku w Bychowie. Czy... andzia zdjecia slubne (4) www.sluby.webpark.pl ola.k Poprawiny i kłopoty (30) Dziewczyny, pomóżcie!! Mam problem związany z poprawinami i nie wiem jak go... hania FAJNY LOKAL W GDYNI (29) Co prawda wstępny termin slubu to dopiero pierwszy weekend czerwca 2006 roku... Monia Prośba Do Usera1234 (1) Do usera Dzień dobry Mam prośbę o skasowanie wątku, który rozpoczęłam:... sisi !! UWAGA !! KONKURS !! (4) Witamy!! Serdecznie zapraszamy wszystkie Młode Pary ślubujące w 2005 roku do... www.bw.dj.pl specjalistki od sukien help! :) (11) Macie może albo wiecie gdzie znaleźć model Alba z salonu Beauty? To gorset ze... narzeczona co myślicie o salonie Farage? (10) Co myslicie o salonie Farage w Gdyni? Myślę o sukni Richarda 1 -... anias o której makijaż w dniu slubu??? (18) Slub na 18 nie mam pojęcia na którą umawiać sie na makijaż... Kurcze no nie... Czerwcowa Panna Młoda Salon Camelia (8) Mam zamiar kupic u nich suknie. Czy ma ktos jakies doswiadczenia? Pozdrawiam Karola81 makijaż czy fryzjer? (8) Hej, jaka jest kolejność zabiegów upiększających w dniu ślubu? Makijaz czy... anias dekorowanie ................ (10) Witam i pisze z pytaniem, czy ktos korzysta, korzystal lub widzial efekty... Jagusia Księga gości (20) Czy będziecie miały? Jeśli tak to gdzie można taką księgę zamówić? Czerwcowa Panna Młoda TO JUZ PRZESADA!!! (15) Sluchajcie czy nie uazacie ze kosciol przegina z tymi oplatami juz nie dlugo... zabek69 Ile w kopertę? (12) Idziemy z moim narzeczonym niedługo na wesele do mojej przyjaciółki z jego... Kawa szukam restauracji na 3 wrzesnia (16) to zapytanie może być skierowane raczej do właścicieli restauracji w... gosik