bielizna..... (9) hej dziewczęta, czy któraś z Was orientuje się gdzie w Trójmieście można... Nacheba kamizelka (6) ja już nie mogę dziewczyny ! Szukam gładkiej kamizelki ecru-bez kwiatków,... Aneczka111 Gdzie na kurs tanca weselnego? :) (42) Witajcie, szukam jakiegos kursu, gdzie po prostu naucza mojego narzeczonego... Afrodytka
ile płacicie za ciasta? (9) mam pytanko ile wydajecie pieniedzy na ciasta i tort weselny i na ile osób to... adriana specjalistki od sukien! (4) Po raz pierwszy weszłam na to forum i jestem zachwycona! Kopalnia cennych rad... anias Czy ktos ma wesle w Dworze Oliwskim i kiedy? (1) Pytam, bo może się spotkamy. My mamy na górze, a jakaś para ma na dole, ale... mila29 Rękawiczki (22) (Zaczerpnięte z innego forum) Co Wy myślicie o rękwiczkach do sukni ?... Czerwcowa Panna Młoda wesele w Domu Marynarza (6) hej.. czy ktoś ma doświadczenia z "Domem Marynarza" w Gdyni? we wrześniu... Młody Coś błyszczącego na szyję (3) Czy wiecie może gdzie można kupić małą kolię srebrną, sztuczna biżuteria, ale... żaba zespół na wrzesień (6) poszukuję zespołu na wrzesień (pewnie nie ja pierwsza). Nie jestem z... kija jak czyszczą suknie??? (1) Czy ktos wie czy marietta oddaje suknir do pralni??? Bo pani mnie zapewniała... zosia Z.Juszczak i jego kapela (1) Hej. Jeszcze jedno muzyczne pytanie. Czy słyszeliście może o Zdzisławie... korolla muzycy - czy ktoś ich zna? (1) Hej! Czy znacie może zespół Samba z Gdyni albo grupę Zdzisława Juszczaka?... korolla Boska kiecka na ślub za ok. 300 zł (7) Jestem chora na punkcie tej firmy dostępnej chyba tylko na allegro. Zawsze... mila29 Zwalniam termin 27 sierpnia w Kozim Grodzie (3) Witajcie, Wczesniej wskoczylam w ten termin za inna panne mloda ale teraz go... Afrodytka Prezenter na wesele (3) Szukam dobrego DJ na pażdziernik 2005 Elvis Klodinka, OLAGD i wszyscy z 23.04 (27) Na okolicznosc tego Najpiekniejszego Dnia w Waszym życiu skladam Wam i Waszym... elajza Dodatki do sukni!!! (3) Witam wszystkich!!! Mam ogromny problem gdy poszukuje dodatkow do sukni... zabek69 Czas poszukać makijażystki z Gdyni (8) Tak, wiem, że pytanie o makijaż pojawia się cyklicznie, ale po przeszukaniu... Andromeda zrobila ze mnie clowna!! (55) JAKA JA JESTEM ZDENERWOWANA,ZŁA,WŚCIEKLA !!!!!!! Wlasnie wrocilam z makijazu... Pluszowa