Zespoły (18) Będę poszukiwać dobrego zespołu muzycznego na marzec 04. I w związku z tym... marzena ILE ZA ZDJĘCIA??? (39) Ile płacicie za fotografa (i za ile zdjec)?? Nie mam pojecia na co sie... olga Dedykacja na weselu dla przyjaciółki? (3) Foremki kochane proszę doradźcie ... ide za tydzień na ślubik i wesele do... Kawa
przerazajaca wizja pierwszego tanca :) (17) hmmm.. a co zrobic, jak On NIE lubi tanczyc... :) i sama mysl o pierwszym... Jeziorko Która etykieta ładniejsza??? (16) Kochani, chcę zamówić z Cartalii ale nie wiem na którą się zdecydować???... aśka Wystrój kościoła (5) Cześć Dziewczynki!!! Ja mam chyba pecha!!! Najpierw pani, która miała śpiewać... Monia WALC ANGIELSKI - pilne!!!!! (4) Poszukuję walca angielskie - najlepiej, żeby było to cos polskiego!!!! bardzo... warbuziak zaklad fryzjerski Bogna na Dmowskiego (8) jakies opinie? Jeziorko porada doświadczonej krawcowej (8) Witam. Jestem technologiem odzieżowym i od 8 lat szyję najróżniejsze rzeczy.... pati zdjecia slubne (2) www.sluby.webpark.pl ola.k JAKIE DOKUMENTY DO ŚLUBU (16) Mam kilka pytań ... proszę napiszcie mi jakie dokładnie dokumenty są... Kawa plan/scenariusz (3) Witam, muszę do zaproszenia dołączyć kolejną karteczkę i krótki opis, o... gina Jaki prezent dla rodzicow pana mlodego i dla mamy? (8) Mam problem.Moj tata juz nie zyje,wiec odpadaja rzeczy w stylu"ksiegi".Mama... Pluszowa Joseph Ratzinger - nowym papieżem! (17) :) Witch romantyczna majówka (4) hej kto podpowie gdzie moglibysmy wyjechac na romantyczny dlugi weekend-... nysia Etykietki na wódeczkę (11) Cześć, Mam pytanie o etykietki na wódeczkę weselną. Poszukuje ładnych, nie... żaba Pokazy mody i fryzur w Madisonie (6) Znalazłam program finału tygodnia ślubów w Madisonie: 12. 00 – pokazy... Tusia test tckera (2) kurcze, czemu one znikają? nita9 nazwisko-nowe czy panieńskie? (18) jak w temacie - a może oba? Jakie sa Wasze opcje w tej kwestii? anjja Mp3 walc pilnie poszukiwane (9) Czy ktos ma jakieś mp3 z walcem. Mamy mieć jakiegoś walca - (niestety nie... eos