"forma" prezentu (5) hej.. czy na zaproszeniach pisaliście jakiś delikatny tekst że preferujecie... Młody jak wklejac zdjecia?? (20) poinstrulujcie mnie prosze.... Mała M. 5-ta rocznica;) (16) cześć babeczki;) w piątek będzie 5-ta rocznica naszego"spotykania się ze... mmegi
dla WITCH :) Fantazje na temat stroika do włosów:):) (17) znalazłam te zdjęcia może jakiś pomysł ci wpadnie do głowy jak... sabra Pytanie (21) Czy Waszym zdaniem chłopak prosi o rękę dziewczyny również jak ona mieszka od... mila29 cos tylko sprawdzam ;) (2) to nic ważnego, można to skasować jakby co ;)) Nacheba florystka (1) hej czy ktos ma namiary na dobra florystke-najchetniej z okolic... nysia Rema Band??? (3) Dziewczyny, co o nich wiecie? Napiszcie mi, jeśli macie jakieś opinie. Dziękuję kora Diadem lub jak ktos woli tiara (6) Witam, Proszę o namiary na miejsca gdzie można kupić ciekawe diademki... żaba Hipodrom (5) Cześć, Kto oprócz mi i Edyty (kótra tu czasem zagląda) robi wesele w... Aneczka111 Ratujcie!Potrzebny fotograf!!!!!! (5) Potrzebujemy fotografa który zrobi nam zdjęcia w plenerze i w kościele itp...... meja Poszukiwana trabka do kosciola (Ave Maria) (12) Jak w temacie. Czy znacie moze kogos, kto moglby to zagrac, oczywiscie... Jagusia jak się wam podoba ;-)? (28) nie żebym się chwaliła, ale kupiłam sobie taki fajowski komplecik ... buzi... Witch Osoby towarzyszace (18) Słuchajcie mam dylemat. Chce zaprosic dosc duzo osob z mojej grupy ze... Karola81 Potrzebny zespół na 24.09.2005 (8) hej wszystkim! Mój znajomy bardzo pilnie poszukuje zespołu/orkiestry weselnej... meja co lepsze? (6) Jak myślicie - jaka oprawa muzyczna do kościoła na ślub jest najlepsza?... narzeczona msza-oprawa muzyczna (5) Bede rozmawiac z organista wkrotce i chcialabym mu sugerowac kilka piesni,... oliwka123 porządek :) w Matemblewie - długooooo (15) jestem juz dwa tygodnie po ślubie i postanowiłam opisać sposb w jaki ludzie... izab Figurki na tort (7) Witam, czy wie ktos gdzie mozna kupic ladne i oryginalne figurki na tort w... Jagusia 27 sierpnia -zwalniam cudowne miejsce- KOZI GRÓD (8) Termin bardzo atrakcyjny a miejsce jeszcze bardziej :-) Polecam dla... alice_springs