CO WY NA TO? SUKNIE:-) (14) http://www.elza.ru/catalog/dresses-om/viola12.jpg... wiza gdzie można kupić w Gdańsku ładną satynę? (2) Najlepiej z haftem i żeby był duży wybór.. Madlen Pada śnieg ;) (12) czy to prawda, że w Gdyni pada śnieg ?? właśnie mi koleżanka napisala, która... Nacheba
zmiana nazwiska+praca (11) dziewczyny, mam taki mały dylemat ;) akurat tak się złożyło, że ślub mam 1... Nacheba Seksy kostium w podróż poslubną:) (14) A jak ładnie leży..... Kupiłam i polecam innym.... mila29 PIOSENKA (18) Podoba mi sie piosenka, ktorej nie znam tytulu ani zespolu. Moze ktos mi... aaggaa Welon i krótkie włosy (4) Czy welon pasuje do krótkich włosów? Moje włosy sa długości około 8-10 cm.... Iw suknia z długim rękawem (10) szukam sukni z długimi rękawami czy ktoś takie widział? ama A co po weselu? (25) Kochane przyjaciółki, a co robicie po weselu? My zarezerwowaliśmy już... katia Czy ktos widzial na żywo (11) Pronovias... mila29 Klodinka! Oraz Weselnicy z terminów... (4) Klodinka - witaj JUŻ, choć zobaczymy się w Bojanie ;) oraz Państwo z: 4.06,... Scully&M M.in. do Kolojhu (2) Daj proszę namiary do tej dziewczyny która sama robi księgi gości- może się... aśka Makijażystka - Gdańsk (7) Witam wszystkich, czy ktoś zna dobrą i niedrogą :-) makijażystkę z okolic... Aniola jaka suknia dla przyszlej mamy? (4) jaka suknie wybrac aby choc troszke tuszowala moze niemaly juz brzuszek w 5 mcu? aga g Naturalna fryzura (8) Prosba o namiary na kogos (fryzjera, fryzjerke) ktory dobrze i naturalnie... Nidia Targi w Medissonie (17) Hej , czy ktoras z Was slyszala cos wiecej na temat targow w Gdansku? Pzdr.))). Borowka opinie - Szydłowski (9) hej dziewczyny, czy macie jakieś info o cukierni Szydłowski ???? byłam... Nacheba Jaki jest Wasz antytyp sukni (23) Czyli model, który ma wszystko inaczej jak lubicie. Przeciwieństwo idealnej... mila29 Starczy czasu??? (17) Witam! Jestem w kropce, i to dużej. Sytuacja wygląda nastepująco: Wraz z... karolcia-paj pilnie poszukiwany dj na lipiec (5) poszukuje dj ktory potrafi zabawic gosci w roznym przedziale wiekowym aga g