mpc3 Tomasz zoltko i kancelarii,nie moge znalezc;/ (6) pilnie poszukuje mp3 Tomasza Zółtko"kochaj mnie i dotykaj" oraz... Pluszowa sukienka na poprawiny (46) W kwestii sukieneczek i innych wiosenno letnich poprawinowo, eleganckich... Witch lista gości (32) Bardzo mnie interesuje jak uporaliście się z listą gości weselnych. Dla mnie... Sikorka
Marietta (30) Hej Babeczki! Czy któraś mi moze powiedziec coś o Marietcie, tej na Władka... Rozyczka Zaręczyny (6) Jak wyglądało to u was. Ja jestem 7 miesięcy po ślubie więc to już dość... JB Po ślubie-jak na wasz widok zareagowali przyszli mężowie (8) Hej! Zastanawiam się jakie reakcje na wasz widok wykazali przyszli mężowie.... JB Poszukuje białej narzutki na suknie (3) Czy któraś z Was ma do odsprzedania biała narzutke na suknię ślubną? Info na... Gala sukienka na poprawiny namiary (3) Podajcie mi proszę linki do stron, z których brałyście sukienki w wątku... hania Kiedy rezerwować termin w Kościele??? (16) Dziewczyny... Ja i mój Ukochany mamy zamiar pobrać sie w sierpniu 2006, w... Mała M. Jakie Auto wybrać ??? (10) Zastanawiam się nad wyborem auta tzn. klasyka LEXUS z 1995r. czy nowe BMW7 ?... Jola Czy ktos ma odsprzedac suknie Nichele z Beauty? (1) Koniecznie potrzebuje tej sukni, wiec jak ktos chce odsprzedac albo wie, ze... Afrodytka termin ropoczecia kursu malzenskiego w Okraglaku na przymorzu (5) czy ktos wie kiedy ropoczyna sie najblizszy kurs? Lub zna numer telefonu zeby... huher fyzjer- mężczyzna (6) pilnie poszukiwany.Jakos do babeczek nie mam zaufania. Dziewczyny jesli... lusia11 kościół NMP w Gdyni (32) czy ktos z was ma w kościele Najswietrzej Maryji Panny w Gdyni ślub? Byłam na... adi Dekoracje (m.in. do Klodinki i Paty :-) (24) Dziewczyny (K i P) - przesłałam Wam na priva informacje o dekoracji kościółka... Andromeda Kto ma wesele w Kozim Grodzie ? (58) jestem ciekawa czy ktoś z Was ma wesele w Kozim Grodzie... jeśli tak to... Anulka co lepsze (13) Witam moje drogie panie mam mały problem a decyzję trzeba podjąć już teraz... wandzia jak myślicie? (20) Czy warto kupować białe skórzane buty na ślub? Podobają mi się butki od... narzeczona wodzirej, dj lub zespol (3) poszukuje (na 2006r.) sparwdzonego wodzireja, dj lub zespol muzyczny -... aga g do Kawy (4) Hej Kawa, co tam u Ciebie, wymysliłaś już coś z tym diademem???? Czerwcowa Panna Młoda