fryzjer z Orlowa (2) hej , ja z kolei slyszalam ze fajne ;-) to sa tylko u niego ceny...znajomej... bibka WIDEOFILMOWANIE I FOTOGRAFIA:) (3) A JA NA ZŁOŚĆ Z CHĘCIĄ POLECĘ KAMERZYSTE I FOTOGRAFA:)))I ALE POLECE NA... ja:) Bardzo dory KAMERZYSTA- ZWALNIAM TERMIN 04.06.2005 (12) Z bardzo przykrych powodów nie odbedzie sie moje wesele, zrezygnowalismy tez... Czerwcowa Panna Młoda
jaki staniczek na ślub? (9) Słyszałam, że na wesele kupuje się jakieś specjalne biustonosze -... sierotka :) gdzie po garnitur (8) czy mozecie doradzic gdzie szukac fajnych garniturow i o cenie nizszej niz... Jeziorko ile kg tortu? (5) Ile powinno się zamówić kilogramów tortu na wesele? Powiedzmy 60 osób. Chodzi... alice_springs salema (1) hej na spotkaniu u proboszcza tez byłam sama. Mam prożbe jak odwiedzisz pania... adriana veekary (5) Czesc! Chcialbym zrobic mala ankiete dotyczaca stylu fotografii, ktory... jakie zdjecia? Zespół muzyczny! Znacie? (15) Cześć, czy mógłby mi ktoś z Was powiedzić coś na temat zespołu muzycznego... kora poradnictwo rodzinne (2) zwracam sie do was z ogromana prosba, podrzudzcie mi link gdzie mogłabym... elle airbrush (8) prosze o informacje, gdzie w trójmiescie znajdują się salony oferujące... ALA Spinki do koka z cyrkoniami (9) Szukam spinek do koka z cyrkoniami, bez białych różyczek itd. Czy ktos wie... Aneta Ostrzyce (9) Czy ktosc z Was cos slyszal o pensjonacie ostrzyckim w ostrzycach?? Vita masa solna (5) Czesc Dziewczyny! Sama robie na wesele wszystkie stroiki ale mam z czymś... Dorrotaa restauracja Kotwica w Jachtklubie Marynarki Wojennej w Gdyni (3) Wiecie coś o tym miejscu? Jaka sala, ceny, warunki itp.? dixie ponownie o dokumentach.. (7) dobrze... jeszcze raz, bo sie zagubiłam, chodzi mi o dokumenty dostarczane do... Jeziorko Torty w dworze oliwskim (6) Dwór zaproponował tort własnego wyrobu (cukiernik). Nie wiem czy się... mila29 Trwały Makijaż w dniu ślubu (54) Dziewczyny, koleżanka koleżanki (pracuje jako wizażystka w TVP) poleciła mi... Anulka fryzury (37) Foremki moje, wiem ze ten wątek był poruszany wiele razy... ale ja i tak mam... meja krótkie włosy - zdjęcia modelek (6) Witajcie, Jeśli dysponujecie zdjęciami modelek w sukniach ślubnych z... Iw