umowa z fotografem - co i jak? (6) Hej, Na co powinnam uwazac w umowie z fotografem - czy sa jakies kruczki,... biedroneczka 23.04.2005:) (18) Czy ktoś z Was bierze ślub w tym dniu? Jak samopoczucie? Bo ja mam już małego... Gala jakie rozliczenia z fotografem? (13) Hej, Mam taki dylemat - jak rozliczacie wszelkie uslugi np. fotografa?... biedroneczka
opuchnięte palce (7) Mam mały kłopot. Tydzien temu odebraliśmy obrączki i było wszystko OK a... gdynianka DJ czyli muzyka na weselu (3) Mamy ślub w sierpniu. Będzie odbywal sie w dużym hotelu, będzie ok. 50 gości.... Zosia Ile spowiedzi przed slubem??? (3) Slyszalam ze przed slubem trzeba odbyc spowiedz. Ale dwie spowiedzi????... Misio KRUK najtańszy!!! (22) Ku mojemy zdziwieniu obrączki w Kruku wyszły nam najtaniej, a myślałm, że to... mila29 Gdzie zacząć poszukiwania??? (12) Witam, W tym tygodniu mam zamiar zacząć rozglądanie się za wymarzoną suknią... IzaKo Podglądałam Was ;-) (17) Witam serecznie i dołączam do grupy przyszłych Paniem Młodych. Od prawie... Ptysia Jaki VAT na usługi weselne? (3) Czy spotkałyście się z warunkami przyjęcia weselnego wyrażanymi w cenach... alice_springs romantyczno-nastrojowe mp3 (10) hey dziewczyny =] mam taka nietypowa prosbe..jak macie jakies fajne mp3 na... Nacheba Solraium Gdynia (7) Czy mozecie polecic jakies dobre solarium w Gdyni?Najlepiej to w okolicach... BiM WORECZKI Z TIULU (41) Dziewczyny! Wiem ż taki wątek już był ale..... Właśnie jestem na etapie... Aleks Do Usera - zapytanie !! (30) ja chciałam się zapytać (może zaproponować) czy nie byłoby możliwości... Nacheba Butki Ślubne... (19) Dziewczyny, kupiłam w Ryłko butki z kolekcji ślubnej w kolorze ekri (chyba... Anulka Dobry peeling do twarzy (13) Kobietki mozecie polecić jakiś dobry peeling do cery mieszanej, mam taki... eos STO LAT SABRA!!!!!! (11) Z okazji urodzin życzę Ci, aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich... mmegi Zespół (5) czy ktos zna fajny zespól coby nam ładnie zagrał na ślubie? Kasiurka Najstarsza panna mloda na forum (19) Ile lat? Są starsze niż 30? mila29 jak wstawić TickerFactora?? (4) jak juz mam tickera to jak m,am go wstawic? Kasiurka