kawa i zdrowie kobiety (6) to tak w kwestii średnio ślubnej, ale ciekawej :) jak ktoś chce to poczyta,... Witch jubiler + gdańsk (12) :) j.w. tani i dobry jubiler w gdańsku lub we wrzeszczu - czas na obrączki... Witch papierniczy HERLITZ (7) hej dziewczyny, która z Was wie, gdzie w Sopocie albo w Gdańsku jest sklep... Nacheba
bierzmowanie (12) za 2 miesiace mamy slub a mój piekny nie ma bierzmowania czy ktokolwiek jest... adi Makijaż, kto poleci kogoś dobrego i niedrogiego? (2) Szukam kogoś, kto wykonuje ładne i niedrogie :-) makijaże na terenie Gdańska Stonka Aby nasze suknie się tam nie znalazły!! (2) Same zobaczcie.... http://www.uglydress.com/ emboska kurs przedmałżeński (3) gdzie w gdańsku można zrobić szybko taki kurs w ciągu jednego tygodnia... huher tekst do zaproszen odnosnie pieniędzy zamiast prezentów (8) czy ktoś zna fajny tekst do zaproszeń aby dać delikatnie do zrozumienia zeby... Rozyczka Ile centymetrów ma przeciętnie Panna Młoda?? ;)) (63) Moje Drogie! Taki luźny temacik w ktorym okreslamy ile cm mamy My czyli... SaLmA Samochód (2) Zastanawiam się nad wyborem auta tzn. klasyka LEXUS z 1995r. czy nowe BMW7 ?... Jola podziękowania? (7) Macie jakieś przykładowe wzory podziękowań? rodzicom np? muszę podsunąć jakiś... Klodinka tata prowadzi w kościele? (16) Czy tata ma prowadzić mnie w kościele do ślubu? bo sama nie wiem czy to nie... Kasiurka Rozyczka (3) Wiatj Rozyczka!!!! Cieszę się, że jesteś już na forum!!! Buziaczki ;)))) Monia Szukam dobrych rad... (18) Witam wszystkich! Jestem nowa na forum i mam nadzieję że dostanę od was wiele... Sikorka kto sam stroi samochód? (13) Pytam, bo może ktoś, kto ma ślub przed 25 czerwca (mój ślub) chciałby mi... Madlen relacja ze slubu :) (29) Witajcie wszystkie przyszle panny mlode :) Nareszcie moge w skrocie opisac... Iwonka24 PRZEKLADAMY SPOTKANIE?? (15) Jak uwazacie? Spotkanie przypominam ze mialo sie odbyc w sobote. Dostalam... olga kokardki (5) Hej! Czy słyszałyście(-liście) o zwyczaju przypinania gościom weselnym... martunka za co płaci panna młoda za co pan młody? (9) Wiem, że to się kiedyś gdzieś przewinęło, ale nie mogę znaleźć. Za co... alice_springs SCENARIUSZ WESELA (6) Mam pytanie - jak czasowo bedzie u Was rozplanowane przyjecie i co bedziecie... olga