skrzypek i śpiewaczka (3) Witam. Poszukuję śpiewaczki i skrzypka na wesele w ostatni wekend sierpnia... kojot poszukujesz samochodu (1) czesc jezeli poszukujesz niedrogo samochodu na wesele kliknij na gg 4466844... m&g Hotel Cztery Pory Roku - jakieś doświadczenia? (4) Witam! Macie jakieś doswiadczenie z Hotelem Cztery Pory Roku w Straszynie?... anja
to juz jutro :) (5) Heja, to juz jutro....Trzymajcie kciuki, jak na razie bez wiekszych stresow a... Aro83 halooo (2) halloooo Kasiurka ticker (1) moj ticker... Kasiurka Wojskowy Dom Wypoczynokwy (8) Czy ktoś z Was organizował wesle w Wojskowym Domu Wypoczynkowym w Sopocie?... M. Iwonka24 i Marcin 9 kwietnia 2005 (26) Szlocha mama, szlocha tata, Łezki widać w oczach brata. Siostra też że... Della poszukiwany zespół. Prosze o kontakt (2) Wymagania: termin 15.10.2005r i poprawiny, atrakcyjna cena, najlepiej... Sylwek Hotel Murat (5) Czy Ktoś wie jeszcze coś o Muracie. Zmieniłam nick Anka Z. załatwiłam salę (3) Załatwiłam salę na obiad weselny! Z wilekim trudem i po wielu perturbacjach,... Czerwcowa Panna Młoda COŚ tu pusto ostatnio :(((( (13) : Czerwcowa Panna Młoda +++NIESAMOWITE+++ (22) 21:37 o tej godzinie zmarl Papież ... Ojcze Święty Byłeś ... Jesteś ... i... Waldek Witam :)))) (5) Witam Was Robaczki :) To ja we własnej osobie :) Fakt,że zmieniłam pracę i... nefretete23 ZGASMY SWIATLA (2) Zgasmy swiatla w piatek o 21.37 na 5 minut. Niech zgasnie na chwile cala... elajza kiedy protokół i pierwsz spowiedź? (8) cześć Dziewczyny!! Słuchajcie, kiedy proboszcz spisywał z Wami protokół i... Monia nauki weekendowe w Matemblewie (3) Czy ktoś się wybiera na nauki weekendowe w Matemblewie 14-16 maja? Madlen Ksiądz,tez czlowiek:)) (19) mamy tak wspanialego ksiedza,ktory nas osobiscie przygotpowuje do... Pluszowa skrzypce, śpiew (7) Czy ktoś mógłby mi polecić "grajków" do kościoła? Może jakiś zespół, który... Czigra Święta Brygida (2) Dziewczyny, co myślicie o ślubie w Kościele Św. Brygidy w Gdańsku? Poradźcie... kora