Szukam zdjęcia (10) Obrączek z białego złota, płąskich, ok. 4 mm. Chcę na wzór pokazać... mila29 Piotr Zygmuntowicz (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić doskonałego specjalistę przy tym... Madulka Jubiler+Gdynia (13) dziewczyny, czy któraś z Was wie, gdzie w Gdyni jest jakiś jubiler, u którego... Nacheba
czy ktoś ma zdjecia sali kapitańskije w rózy wiatrów (2) czy ktos posiada zdjecia sali kapistańskiej w rózy wiatrów? adi Zapraszam (1) w materi watkow nie zwiazanych z tematyka tego forum , zapraszam na >>... USER12345 macie jakieś namiary na długą limuzynę inne niż te 2 z ogłoszeń weselnika? (2) jeśli tak, to bardzo proszę o jakieś nr tel.!!! narzeczona wesele w gdyni (8) Jesteśmy z Gdyni i nie chcielibyśmy ciągać naszych weselnych gości zbyt... aga25 Białe złoto matowe czy tytan? (3) Szukamy płaskich obrączek ok. 4,5 lub 47 szerokość i nie możemy się... mila29 ślub jutro (8) jak tu się cieszyć i czy nie będą odwołane śluby Boże uczyń cud mika mała ankieta (w nawiązaniu do 2 wątków o nagłej stracie sali na wesele) (9) Trochę się zmartwiłam po przeczytaniu na tym forum 2 wątków o tym, jak to... narzeczona witam wszytskich (14) Słuchajcie czytam wasze wypowiedzi na forum i się pogubiłam. Chciałabym... Magduś jak to jest ?? (7) czy Twoj przyszly / przyszla malzowinka jest/byla twoja pierwsza... USER12345 bukiety storczyki lub roze (4) macie moze zdjecia bukietow z roz,badz ze storczykow...chcialam z kalii,ale... Pluszowa SZUKAM AUTA (7) HEJ,wiecie może gdzie można wypożyczyć samochód do ślubu?Interesują mnie... MONIKA I MARCIN nadzieja (1) Dzięki Ci Ojcze że byłeś z naszymi dziećmi kiedy ksiądz błogosławił je na... matka Wiatam!!! (14) Od jakiegos czasu sledze to forum, poniewaz często w pracy zabijam nude w... Mała M. dojazd do kościoła (4) Hej! Jeszcze jedno pytanko: jak to jest z dojazdem Pary Młodej do kościoła,... martunka Obraczki z tytanu (4) Gdzie mozna kupic. Zwykle, bez udziwnień. Bardzo mi się podobaja:)))) mila29 skierowanie? (9) Chcemy we wtorek rozpocząc nauki- chyba na ul. Czarnej. Poradźcie czy trzeba... aja wódka weselna (2) był kiedyś wątek nt. naklejek na wódke. ma ktoś namiary na miejsca gdzie są... sonya