kolejna panna młoda :-) (50) Czesc wszystkim Pannom ..... Juz jakis czas sledze Wasze forum i w kocu... malikas etapy i procedury weselne (9) Jak to leci? Obiadek, potem 1 taniec, zabawa. Tu nie ma pytan. Ale k.polnocy... oliwka123 Ile sokow i napojow na glowe? (15) Orientujecie sie ile sokow trzeba kupic? Ile liczyc na glowe? Jakie polecacie... gala
FRYZYRY I MAKIJAŻ!!! (11) Gdzie najlepiej w Gdańsku udać się do fryzjera przed ślubem i zrobić makijaż,... młoda mowa ojca panny młodej (12) Czy znacie jakiś prosty tekst mowy , jaką powinien wygłosić ojciec panny... noemi stoppówka (6) witam, czy ktoś kiedyś słyszał lub był na imprezie w Stoppówce? Zastanawiamy... aska Ojcze Święty (2) Ojcze Święty, modlimy się za Ciebie i my, przyszli Nowożeńcy!!!! Mimi gdzie przenocowac gosci? (16) macie moze pomysly gdzie mozna w Gdyni zakwaterowac rodzinke przyjezdna -... elajza sukienka - może już czas? (29) Cześć dziewczyny ! Zaglądam tu dość często, czasem coś napiszę, a teraz mam... anja jak to jest z zaliczką? (4) Mam pytanie, moze sie orientujecie? Wpłaciłam zaliczkę na lokal. Na dwa... Czerwcowa Panna Młoda niebieska piosenka (62) ok ok wiem ze ten temat byl tutaj 10000 razy poruszany ale mam mega prosbe... kitka Limuzyny (3) Czy w Trójmieście są tylko dwie firmy, które oferuja limuzyny do ślubu?? Zuzia25 Co na obiad weselny??? (26) Tak sobie siedze i mysle o jedzeniu... Jestem ciekawa jakie menu bedzie u Was... olga wiecie coś o hotelu antracyt w gdyni? (3) jaka sala, ceny itp. dzięki!!! baśka Kto w Nadmorskim (14) Hej Babeczki, przyznajcie sie kto ma wesele w Nadmorskim, bo chciałabym... Aneta jakieś opinie o hotelu Gdynia? (3) jw. aga25 jak mówić do przysżłych teściów (29) Po imieniu ? mamo, tato ? Jakoś tak mi dziwnie nie podchodzi mimo całej... Aneczka111 Qrcze, wygrałam wycieczkę !!! (27) Muszę się zwierzyć, bo pęknę - chociaż sama w to do końca nie wierzę -... Andromeda Slub w piatek (49) Słuchajcie, czy ktos jest moze zorientowani jaki z kosciołów nie robi... Karola81 Nie taki koscioł straszny:) Na rozładowanie napiętej atmosfery. (9) AUTENTYCZNE OGŁOSZENIA PARAFIALNE: 1.Cala wspólnota dziękuje chórowi... Ada