potrzebne fajne piosenki (6) Slub już w sobotę a ja ciągle szukam hiciorów również biesiadnych proszę o... mika niedrogi makijaż w centrum Gdyni? (1) buuu.. juz byłam zdecydowana, na "domowy makijaż" siostrzyczka miała mnie... Klodinka ratunku!!!!!!!! (2) zgubilismy nr do naszgo dj'a marcina rogowskiego gdyby kytoś mógł nam pomóc w... alka
W koncu kupiłam sukienke!!! (27) Czesc Dziewczyny!!! Musze sie pochwalic - bylam dzisiaj na zakupach i kupilam... Olka22 Wodzirej opinia (1) Hej, czy ktoś może był na weselu prowadzonym przez Wodzireja Krzyśka z Gdyni?... warszawianka halka (16) Mam pytanko! Jaka jest lepsza halka - tiulowa (bez koła) czy na kole??? Olka22 suknie "rybki":) (48) teraz choruje na tego typu suknie ;) (ciekawe jak dlugo), wariacje na temat... jestdobrze Jaka piosenka na pierwszy taniec. (46) Nie mam pomysłu na piosenke do naszego wspolnego tanca. Moze ktos pomoze.... aggna gdzie jest salon MARIA??? (2) bylam dzisiaj na Wladka IV i szukalam oslawionego salonu Maria z pania Kasia.... elajza wesele w Sopocie (4) czy ktos ma lub bawil sie na weselu w sali Polskiej Filharmonii Kameralnej w... marcinka Okrąglak w Gdańsku (5) Mam pytanie czy ktoś może wie w jakich godzinach otwarta jest tam... pitop Świadkowa do wynajęcia :) (12) zdjecie :))))))))) Kawa SOWA (30) hej, poprosze o opinie na temat cukierni SOWA w Gdańsku, ceny, oferta, smak... Nacheba jak tam po świętach???;) (13) cześć babeczki:) dłuuuuuuuugo mnie nie było i strasznie się za Wami... mmegi czy Wy też tak macie? może to jakiś etap u panny młodej? (24) Znamy się kilka lat, robimy razem wiele fajnych rzeczy, troszczymy się o... smutna kwiatek "na rączkę" (35) szukam fotek bukiecików "na rączkę" (na nadgarstek) albo "przypinek" :) cosik... Witch ślub już w sobotę wszukam piosenrk (1) potrzebne hiciory również biesiadne mika butki (26) Prosze o rady gdzie jest spory wybor obuwia slubnego. Szczegolnie, ze chodzi... Oliwka123 ranking środków antykoncepcyjnych :) (103) Hej Forumowicze! Ciekawa jestem jak będziecie się zabezpieczać po ślubie. U... ciekawska Czy ktos zna kwiaciarnię Mildan? (4) Jakies doswiadczenia? mila29