dłuuuugi welon (9) Moje Drogie! napewno macie jakieś pomysły (bo ja mam w głowie czarną dziurę)... atama Tequila Rumia (2) Kto bedzie miał wesele w Rumi w Tequili i i kiedy? BiM rekawiczki z palcami (15) Podobaja mi sie dlugie rekawiczki z zakrytymi palcami ale zastanawialam sie... etna
przedślubnik... (4) Hej dziewczynki:) czy widziałyście gdzieś taką książkę "Przedślubnik -... Lidkaa jaka nazwe nosi parafia na Redlowie??? (9) Babeczki,moze ktoras z Gdynianek sie orientuje,jaka nazwe nosi parafia na... Pluszowa czy ktoś coś wie o zespole N.... D....??? (7) proszę o wszelkie informacje na ten temat:) z gory dziekuje:) Alojzy podziękowania (2) Komu należy wysłać podziękowania? Wszystkim gościom weselnym czy tylko tym,... gosia100 świąteczne odkrycie (4) Forum Weselnika to niewątpliwie najlepsze moje tegoroczne świąteczne... su strzeżcie się imprezy w Rewalu!! (13) Chciałbym sie z Wami podzielić doświadczeniami... znaleźlismy bardzo... Pan młody papier ozdobny (6) gzdie w Trojmiescie (najlepiej Gdynia) kupie ozdobny papier - roznolokorowy,... elajza ile lat (88) Mam pytanie z innej beczki- ile macie lat babeczki. Coz za rym, hihi kogucik coś na gołe plecki (2) Poszukuję czegoś "zwiewnego" na gołe ramiona, tak żeby pasowało do białego... zestresowana proszę o opinie (2) Witam! Czy ktoś zna ten zespół. Bardzo się nad nim zastanawiam i chyba... miau Jaki samochodzik? (25) Hej dziewczyny, a jakim samochodzikiem jedziecie do ślubu? limuzyna, coś... aanunia25 Wesołych świąt !!!!! :o))) (9) kartka życzy meg z Tomem (ciekawe czy wyjdzie...) meg1 forograf (1) Cześć dziewczyny! Macie namiary na jakiegoś fachowca od zdjęć, kogoś... Dorrotta wiem ze to juz bylo (3) Babki, mam pytanie, czy jesli mam ustalone spotkania z poradnictwa tak ze... hania gdzie zamówić najt. zawiadmienia.zaproszenia (32) Czy ktoś mógłby mi polecić "sprawdzoną" drukarnię na terenie 3miasta ew.... Ruth świadectwo z religii (8) Hej, chodzilam na religie w liceum i ja skonczylam, ale nie mam swiadectwa -... marcinka spowiedz bez stresow (13) Hej, dziewczyny glupie mam pytanie, ale spytam:gdzie najlepiej isc do... zestresowana