BŁAGAM O POMOC!!! (28) Wskutek pewnych okoliczności zewnętrznych (o których nie chciałabym tu w... ZAŁAMANA :((( ach Ci faceci ;))) (14) hej dziewuszki, dostałam cos takiego na maila, ja się nieźle uśmiałam to i... Nacheba nowa wanoga chwaszczyno (1) czesc dziewczyny robie wesele w nowej wanodze w chwaszczynie 11.06.2005 moze... wikigdynia
ile za samochód (9) Czy ktoś z Was wypożyczał samochód na ślub? Jeśli tak to jaki i za ile?... magda02 kto ma wesle w hotelu Falko (4) Witam! Kto ma wesele w hotelu Falko w Rumi w tym roku ? kikka Zawiadomienie internetowe (20) Moje drogie mam problem. Chcę zrobić zawiadomienia o ślubie w wersji... Aguszka Ile kosztuje tiul???? (17) J.w. wie ktos może???????? Czerwcowa Panna Młoda 38 dni..... (14) o ratunku, dziewczyny, zdałam sobie sprawę, że do mojego ślubu zostalo juz... Nacheba weselne przyśpiewki (9) Slub 2 04 kupiłam dwie płyty z piosenkami weselnymi i czuje niesmak ,może... mika help nic mi się nie wkleja (1) ja jestem nowa, ale bardzo mi się tu podoba!!!! jest super. jak zrobić taki... katia ¤ Jakie utwory podkladacie w filmie? (4) Jakie wybralyscie utworki na podklad do swojej kasety???... aaggaa znowu kwiaty ;)) (9) dziewczyny, co sądzicie o tego typu bukietach ślubnych ?? proszę o opinię... Nacheba Nie wiem:( (4) Hey:) Szukam szukam i nie mogę znaleźć... Bardzo chciałabym otrzymać namiary... Monik zwolnił ktoś może salę na 4 lub 11 czerwca 2005r.? (2) Musimy znacznie przyspieszyć termin ślubu. Niestety w grę wchodzi tylko... anusia Czerwona koronka ??? (6) Forumowiczki drogie pomóżcie. Wymyśliłam sobie na poprawiny sukienkę której... Kawa Rajstopy czy Pończochy? (39) Kobitki ;) bo do Was się zwracam, zarówno mężatki, jak i przyszłe mężatki, co... przyszły mąż [szukam] sprawdzony DJ na wesele koniec kwietnia 2005 (10) szukam sprawdzonego DJ'a do poprowadzenie imprezy weselnej (koniec kwietnia... coldrock zapachy/ perfumy (28) macie jakies typy, czym bedziecie pachnialy w tym Jedynym dniu? Ja na codzien... elajza kiedy płacić za wesele? (12) Jak to jest z tymi opłatami? Wiadomo - najpierw zaliczka, potem reszta. Ale... eddie pierwszy raz (12) Witam, mam takie wrażenie, że niektóre z dziewczyn to dopiero pierwszy raz... gina