zawiadomienia na ślub (2) Dziewczyny Gdzie mozna kupic tanie zawiadomienia na ślub mycha Poprawiny (7) Czy ktoś z Was planuje zaprosić na poprawiny osoby, które z różnych względów... Czigra Polecam stronke z zaproszeniami (10) Nie wiem czy ktoś z was ma takie problemy w trójmieście ze znalezieniem... salema
z cyklu mieszkania- Os. 4 pory roku (5) Czy ktos z was może tam mieszka albo będzie mieszkać?????? Czerwcowa Panna Młoda kto miał wesele "Pod Lipami" w Łęgowie (3) mam mieć wesele w kwietniu 2006 i zastanawiam sie gdzie je zrobić i myślałam... marta1380 jakieś nowe opinie o Bankowcu? (7) Już od dłuższego czasu mamy tam zaklepany termin i wpłaconą zaliczkę, a to... mouse restauracja Rodizio (16) Czy ktoś z Was miał lub był na weselu w Rodizio?Jak było? Czy byliście... vanhelsia salon Grace (5) Dostałam na targach ślubnych ulotkę salonu kosmetyczno-fryzjerskiego "GRACE"... narzeczona wypasiona limuzyna :) (4) Szukam dłuuugaśnej najlepiej białej limuzyny na ślub :) Macie jakieś... izzza sklepy ze slodkosciami (7) czy u nas w Trojmiescie istnieja sklepy typowo "cukierkowe" - w sensie zelki,... elajza Wasz randka na video ;)))) (65) Pytanie do tych co bedą mieli kamerzysta na slubie. Jak bedzie wyglądała... Czerwcowa Panna Młoda Ślub Marzeń- czy ktoś juz widział??? (15) hej dziewczyny, czy już widziałyście magazyn dla narzeczonych Ślub Marzeń-... lusia11 Do Salemy (5) Hej Salema jesli można spytać to kiedy zdecydowaliście się na sesje? W dniu... Kawa krawcowa w sklepie dla tancerzy (16) WItam, czy któraś z dziewczyn szyła tam suknię ?. Prosiłam Panią, aby... haszka Komis z sukniami (1) szukałam na forum i nigdzienie znalazłam informacji o komisach, w których... honeyboney yeelow peel (33) kochane, z uwagi an to iz nic odkładnego nie dowiedziałm sie z watku (o... meg1 hotel Bartan (6) Hej! Zbieram opinie o "Bartanie". Do tej pory nie mam żadnej! :) Na forum... narzeczona czy ktoś zdecydował się na wesele w Renuszu po feralnych wydarzeniach z 2003 r.? (6) Hej! Bardzo podoba nam się hotel Renusz. Sala jest śliczn, a hotelik i jego... ciekawa koszmary nocne!!! (11) Co za koszmar dzisiaj mialam!Wesele dopiero we wrzesniu a mi sie juz po... agusia DePiLacjA... auć (5) :) Hej kobitki! (i chłopaki ;) taki trochę bolesny temat .................... Witch