trzymajcie kciuki (15) Witam dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo jutro mam obronę licencjatu i... wandzia ciuszki, buciki i inne ;) (2) dokonałam wielkiego odkrycia no bo ja wiem , że jestem, troche w tyle i... Witch kto slubuje 4.06 w sw.Jerzym w Sopocie (9) Hej, kto z Was slubuje 4 czerwca w sw. Jerzym? marcinka
Napiszmy coś o sobie:)) (5) Wiadomo,że nie wszytkie bylysmy na spotkaniu,wiec moze rozpoczniemy watek... Pluszowa ZESPÓŁ LUB DJ (1) HEJ!! KOBITKI!! POTRZEBUJE NAMIARY NA SUPER ZESÓŁ LUB DJ!! JEŚLI ZNACIE... nina USC (48) hej mam juz termin slubu w kosciele ale teraz pomyslalam ze chyba musze... nysia niebieska piosenka (4) bardzo prosze o przeslanie na maila niebieskiej piosenki mp3> Nigdzie jej nie... martyna Ale jestesmy szczesliwe ,prawda?:)) (26) tak sobie patrze na wasze posty i kazdy ma w sobie tyle energii,tyle... Pluszowa nauki przedmałżeńskie (21) Witam wszystkich.Jestem nowa forumowiczka mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do... karolina22222 Św. Rodzina Gdynia 6.08.2005 (1) Szukam pary, która tego dnia ma ślub w kościele św. Rodziny w Gdyni. Mam... Aneta szukam lokalu na 11 czerwca (5) Witam wszystkich, szukam lokalu na 11 czerwca, jakiegoś z klimatem, moze byc... tomi-tk dokumenty slubne (3) Dziewczyny:-) mam pytanie..Jakie dokumenty byly Wam potrzebne , aby uzyskac... Magda24 Wiem, ze to nie na temat... (6) Dziewczyny - bardzo chcialabym zapisac sie na basen (taki gdzie sa lekcje... olga śpicie ? (55) Hej!!! co dziś to forum takie ciche? śpicie dziś wszystkie, czy co? :)? Witch lista ciast Pani Bernadki- ma może ktos??? (29) kochani, jak wyzej napisałam, poszukuje listy ciast, które robi Pani... meg1 Kto zna ta piosenke??? (5) Kto z Was potrafi mi podac tytul piosenki, ktora zaczyna sie od slow "Tylko... magda02 Do Meji (11) Hej Mam takie małe pytanko do Ciebie: czy Twój przyszły aktualnie przebywa w... Zuzka wesele w stzesze kaszubskiej (19) mam pytanko (może się powtarzam): czy ktoś robił wesele bądź był na weselu w... kija Przebieracie się na weselu? (12) Przebieracie się w coś innego na weselu?? Nie mam koncepcji czy wogóle, a... hania PT (3) Ach dziewczynki... Właśnie tak się zastanawialiśmy jakim samochodem pojecha... Lori