Dla księżniczek (18) Może to pomoże nam na zimową depresję? :-) Buziaki od ma.si ma.sia Kwiaty dla świadkowej (45) Zastanawiamy sie z moją świadkową nad kwiatami dla niej. Czy Wasze świadkowe... Kasia23 Makijażystki, które dojeżdżają do domku (60) Dziewczynki, macie namiary na makijażystki, które możecie polecić. takie... Belle
Materiał na garnitur - DRAMAT! (6) Kurcze, moje weselisko za miesiąc, a ja nie mam garnituru... mam fajną... miguelito cennik księdza (4) Czy ktoś się orientuje ile życzy sobie ksiądz?, ministranci?, organista?... kojot KWIATY (4) W SPRAWIE KWIATOWI I DEKORACJI ZAPRASZAM DO MNIE MOZE BYC NA MEILA :) *Majeczka* cennik kwiatów weselnych (1) Ile kosztuje wiązanka ślubna dla Pani Młodej? Bybym wdzieczny za jakieś ceny... kojot ile za videofilmowanie (15) Ile placicie za videofilmowanie? Mozecie gogos polecic? Rozmawialam z facetem... magda02 weselna kapela (1) Mam prośbę i pytanie. Ktoś już był na weselu gdzie grała kapela ,,Tekila... kojot Tydzien mody ślubnej w Madisonie (9) Nie wiem czy wiecie iż w sobotę w Madisonie zaczynają się pokazy Mody Ślubnej... Tusia Kto ślubuje 30-tego lipca br. ??:) (15) Hello Drogie Kolezanki ! Zastanawiam się czy jest wśród Was ta, która... SaLmA gdzie są wszystkie wątki z 17-go (7) hej!!! szanowny administratorze, gdzie się podziały wszytskie wątki z 17-go... witch parafia sw rodziny w gdyni (4) Czy ktos z Was bral tam slub? Zanim pojde do ksiedza chcialabym wiedziec ile... magda02 do Andromedy (10) Hej Andromeda! Widzialam, ze robicie wesele w Dajaku w Koleczkowie - moge... Jeziorko Poszukuję sukni Demetriosa? (8) Witam, Czy ktoś wie gdzie można przymieżyć suknie Demetriosa, ponieważ... ewelka Kościół w Chwaszczynie k/Gdyni (1) Hejka! Interesuja mnie opinie na temet Parafii pw. śśw. Apostołów Szymona i... Marza Kościół Miłosierdzia Bożego Gdynia (1) Czy któras z Was wie, jak tam wygląda ślub?? A może ktoś zaproponuje księdza,... Aneta kto ślubuje 11.06.05 (10) witam. kto slubuje 11.06.05? i mam pytanie jak wam ida przygotowania?bo ja... karolina22222 Wesele w Piwnicy u Claaszena w Sopocie (6) W sierpniu wychodze za maz i chce urzadzic wesele w Piwnicy u Claaszena w... Jagu Jak czasowo rozplanowac sobie dzien wesela?? (18) Sluchajcie nie mam pojecia jak rozplanowac ten wyjatkowy dzien.ślub mamy na... Pluszowa