aplikacje na suknie ślubną (17) Hejka :) poszukuję w trójmieście lub okolicach jakiegoś sklepu, pasmanteri,... warbuziak metoda objawowo-termiczna (2) hej! potrzebuję wykres pomiaru temperatury oraz oznaczenia śluzu. gdyby... martunka bukiet slubny.. i co dalej (9) co robicie z bukietem slubnym po weselu... zuzia
ceny za bukiet (45) Jestem ciekawa ile płacicie za bukiet. Domyślam się, że zalezy to od różnych... emu Jak mija Wam niedziela? :o) (6) Witam Serdecznie :o) jak mija Wam dzień ? Ja jestem w pracy...ale... Anulka ślub na wesoło (18) tak na poprawę humoru:) http://www.visualjokes.com/showpic.php?375... mmegi SZCZESLIWY STROJ (1) PANNA MLODA Panna Mloda powinna miec w ten dzien na sobie - cos bialego, to... aaggaa Błogosławieństwo? (5) Bogosławieństwa udzielają rodzice to oczywiste......ale to powinień jeszcze... zuzia oczepiny - czym rzuca sie (10) Witam! Wiem że temat już pewnie nie raz wałkowany ale mam problem. Zanim... martunka wesele 6 sierpnia (1) Mam pytanie czy jest na forum osoba, która robi wesele 6 sierpnia w tenisowej... aja fryzura próbna (38) Ja polecam salon fryzjerski "Dalia 2" na Siedlcach . Naprawdę mają tanie... Aniofek dobra makijażystka/wizażystka z Gdyni pomocy :( (2) Hej, Czy któraś z Was ma jakąś wypróbowaną pania od makijazu z Gdyni... hania Torty do Witch (1) Wklejałaś kiedyś śliczne zdjęcia, niestety nie mogę ich znaleźć przez... nale Do Olka22 (3) Cześć mam do ciebie ogromną prośbę czy mogłabyś przesłać mi na maila piosenkę... wioolinka cena sukni (16) Dziewczyny mam pytanie, ile płacicie za sukienke? Ile kosztuje nowa a ile... hania suknie z farage (11) Orientujecie się ile średnio kosztują suknie z salonu farage? Kasia23 MAKE-UP ŚLUBNY BEZ MAKIJAŻYSTKI :O) (7) Dziewczyny, napewno była już poruszna kwestia jakimi kosmetykami należy się... Anulka Kruszon weselny (5) A co sądzicie o pomyśle, żeby zamiast nieśmiertelnego szampana na powitanie... ma.sia kalkulator milosny (6) http://www.bizz.pl/gry/lovemeter/licznik.html aaggaa Do USERA 12345 (2) Chciałam się dowiedźieć co zyskujesz kasując wątki lub je zmieniająć?Forum... Ofelia