Pomocy!!!!!;) (8) Musze znalezc lokal na 110 osob w ktorym bedzie mozna rowniez tanio... magda02 MAKE-UP'Y na pobudzenie:-) (22) Witam, Mam nadzieje, ze te makijaze Was troche obudza, ale nie prosze ich... wiza kalendarzyk (10) HELP! Przygotowuje sie do slubu i musze przyjsc do poradnii rodzinnej, a nie... lili
gdzie sie wszyscy podziali? (13) co tu dzis tak spokonie??witch,mmegi,gdzie wy wszystkie jestescie??? Śliwka kosciół w Orłowie na 03.09 (3) Czy ktoś z Was ma slub 03.09 w kosciele Matki boskiej Bolesnej w Orłowie na... kikka makijaż ślubny (17) Cześć dziewczyny! Pod koniec kwietnia mam ślub i potrzebuje kogoś, kto wykona... przekichaniec ślub 03.09 (1) Poszukuję osób, które będą brały ślub 3 września w kosciele Św. Mikołaja w... Kasia23 MAKIJAŻE MISS DZIECI - wielki szok!! (17) http://domain688710.sites.fasthosts.com/files/missdzieci1.jpg... Della Jakie będziecie mieli dekoracje na auta? (11) Czesc babeczki:) dzis siedze w domu i postanowilam rozpisac sie na... Pluszowa ile "płynów" na osobę? :) (33) Hej hej! Wesele mamy na jakieś 70-80 osób i próbujemy policzyć ile alkoholu i... edytka Kiedy zapowiedzi? (2) Jaki jest oficjalny termin wywieszenia informacji o planowanym slubie, bo... Misio co sądzicie o makijażu emboski? (20) Zanim admin zdążył usunąć post, zdążylam przeczytać czyjąś wypowiedź na temat... zouza :) Poprawiny - co ubrać ? :o) (40) Dear Forumowiczki :o) mam pytanie.Wesele mam w sierpniu :o) suknia juz się... Anulka Stojaczki z kwiatami do kościoła! (12) Dziewczyny, Możecie mi polecić firme, w której moge wypożyczyć ładne... elle szykam fotografa na 11 czerwca (39) bardzo prosze o pomoc, gdyz zostałam po raz kolejny w "ciula" zrobiona i jak... meg1 Mala statystyka (13) Witch(25l) ma 179 cm - sympatia (27l) ma 185/7 cm wzrostu Olka22... USER12345 teścik (7) ponieważ bo wielu tarapatach i niesprzyjajacych wiatrach udało nam sie... nita9 plenery :) (50) prosze teraz podawać mi tu cudowne i zarąbiste miejsca na plenery ślubne :)... witch koszty fotografow (22) rozpoczynam nowy watek...wpisujcie ile placicie z zdjecia i za jakie... dlaczego Krokowa .... (1) Możecie się wypowiedzieć coś więcej nt. Zamku ? Planujemy tam uroczystość... Aleksasndra