Szukam butów (22) Kto wie gdzie można kupić fajne buty w kolorze ecru z wielkim czubem i... agunia25 Samochód na ślub! (10) Poszukuje auta na ślub w Wejherowie.Prosze o pomoc.Pozdrowienia. Milki pytanie do admina (18) gdzie wkleic z tekst z daisypath zeby byl obrazek odliczajacy dni? Afrodytka
Holiday Inn - kto w tym roku? (4) Jak w temacie - kto z Was ma wesele w Holiday Inn w najbliższych miesiącach?... Willow kwiat we wlosach (5) Dziewczyny, gdzie jest największy wybór sztucznych kwiatów do włosów? Chodzi... hania JAKIE DEKORACJE??? (35) Pytanie kieruje glownie do osob robiacych dekoracje we wlasnym zakresie -... olga Ośrodek Bingo (11) Cześć Planujemy zorganizować wesele w ośrodku Bingo w Bieszkowicach. Czy... Kama zespół Samba (10) Witam. Czy ktoś zna może gdyński zespół Samba? Bardzo proszę o opinie... korolla ile ksiedzy w koperte? (8) Ile i kiedy dajecie ksiedzu pieniadze za udzielenie slubu? BiM Re: LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW (2) Proszę o dopisanie do listy wesele 24-09 Dwór Magnat Bojano fuksik Zespól... (1) Witam:) Czy ktoś był na weselu na ktorym grał zespół Qvo Vadis? Bedę... SengA szukam sukni :) (13) Dziewczyny, ma moze ktoras namiary na strone internetowa salonu Beauty? Bo... Afrodytka tablice rejestracyjne??? (9) Kochani czy macie je ze swoimi imionami i jak tak to gdzie zamawialiście??? W... aśka pomocy !!! kasa i prezenty (6) w jaki sposob "powiedziec" gosciom ze chce sie pieniadze a nie jakis... asiucha domek na długi weekend majowy (7) Czy ktoś z Was może polecić jakiś domek lub inne sprawdzone miejsce, gdzie... nita9 dopisac mnie do listy terminow (3) prosze o dopisanie mnie do listy terminow-Ania i Radek 27 sierpien:-) zabka wesele w grudniu (24) Obejżałam listę ślubujących forumowiczów. Czy nikt nie bierze ślubu w grudniu... nina _j Sting na pierwszy taniec - Help! (22) Dziewczyny! Ktoras z Was, jakis czas temu pisala, ze na pierwszy taniec... Jeziorko Sprzedam BUTY ŚLUBNE r.36 (6) Sprzedam Białe buty śłubne rozmiar 36. wysok obcasa 9 cm . Zdjęcia wyśle na... marta_w2 pierwszy taniec:) (14) od czasu do czasu przeglądam forum i jeszcze nikt chyba nie zaproponował... AgaKali