Minibus dla gosci (7) Prosze o rade gdzie mozna zorganizowac cos na ksztalt minibusa w Gdyni? Bo... Oliwka123 nie mogę znaleźć :( Pomocy! (3) Dziewczyny pomocy!!! nie mogę znaleźć wątku o czytaniach do kościoła... a... quirin in English (4) wiem, ze juz to bylo, ale nie moge odszukac :( Potrzebuje tekst... Jeziorko
kto mial juz w tym roku wesele w hotelu Orle w Sobieszewie?? (4) no wlasnie kto mial? czy moze mi cos powiedziec na ten temat?? domator RODIZIO -Gdynia Kamienna Góra (3) Czy któraś z Was dziewczyny robiła wesele w Rodizio ? Bardzo byłabym... sylla Czy Wam tez coś takiego sie zdarzło? (18) Napiszcie mi proszę, czy też miałyście taki przypadek, ze zamówiłyście suknię... elle potrzebne namiary (1) Czy moge prosic na priva namiary na Kaszubska strzeche i Salę Bankietową... lusia11 prezenty (9) Czy któras z Was robi cos zeby zapobiec niechcianym prezentom? Czy sprawdza... lusia11 JUTRO ŚLUB.... (15) dziewczynki, ja jutro mam ślubik ....jest 23.30 i chyba czas pójść spać bo... Nacheba Nechaba czekamy na relacje! (2) NAACHEBA zekamy z niecierpliwoscia na relacje!!wszystko poszlo po Twojej... karcia Pazurki po raz kolejny :) (7) http://www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/aneta100/aneta100_1/images/13.jp... Witch Szukacie lokalu z noclegiem? (2) Jeżeli szukacie lokalu z noclegiem to mogę polecić lokal we Władysławowie... Monn milego weekendu :-) (10) Zycze wszystkim duzo odpoczynku i milych chwil z przyszlymi mezami ;) lub i... olga gdzie zdjęcia w taką pogodę ?? (9) eeee.....mam mały dylemat, gdzie w taką pogodę zrobić sobie zdjęcia ?? Park... Nacheba Kiedy płaci się "co łaska" ? (9) Dziś wybieramy się do kościoła zapytać o termin. Zastanawiam się kiedy daje... alice_springs MAM SUKIENKE :) (13) Nie uwierzycie - pierwszy salon w ktorym cokolwiek mierzylam i juz -... olga Do DOCIEKLIWEJ!! (5) Droga Pani Dociekliwa nie badz Pani taka do przodu!! Nie przypominam sobie... Sabina torty we Wrzeszczu (2) Temat już się pojawiał na forum, ale... Czy wiecie gdzie można we Wrzeszczu... ama cisza (3) co tu dzis tak cicho??? karcia jakie ceny są w końcu w Mariettcie?? (12) Dziewczyny ja juz nie wiem jakie tam sa ceny wypozyczenia sukni. Chodzie po... zosia