koperty do zaproszeń (3) Hejka! Szukam zwykłych kopert o standardowym rozmiarze, ale w kolorze... Sisi PRZYGODA Tego Dnia:) przydługie;) (42) Relacja Nacheby natchnęła mnie do opisania przeżyć z mojego Wielkiego Dnia:)... Klodinka załamana (6) hej jestem podłamana salą, mam w rózy wiatrów w sali kapitańskiej.gdy ja... adriana
3 dni na przymiarę i dopasowanie sukni - czy to nie za mało? (9) Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was wypozycza suknię lub zna kogoś kto... Andzia. RW a imprezy na skwerku (8) kto wie gdzie mozna znaleść w internecie wiadomości na temat imprez na... adriana pozegnanie (42) wszyscy sie zastanawiaja czemu ochodze z weselnika,coz musze zobaczcie co sie... Magda. It's very important! (http://www.bestmusic.com.ua) (1) Have you visited the musical portal BESTMUSIC - http://www.bestmusic.com.ua... MusicListener i już po wszystkim :) (15) Witajcie wszystkie Panny młode (przyszłe, obecne i byłe ;o))!! Ja też jestem... sonya RELACJA Z 30 KWIETNAI:) (19) Cześć przyszłe i obecne mężatki!!!!! W końcu mam chwilę żeby coś napisać o... Aleks ***DA VINCI*** - Gdynia -PILNE!!!!! (26) dziewczyny!!! znacie ta restauracje (Swietojanska, kolo banku PKO,... elajza świadectwo z religii (15) buuuu, byliśmy dzisiaj w katedrze,żeby spisać już protokół i siostra nam... mmegi Suknia ślubna!!! (34) Dziewczyny, gdzie kupujecie bądź kupiłyście suknie ślubne. Gdzie jest... kora Które lepsze??????????? (6) Kochani, nie wiem na które księgi gości się zdecydować (jak zwykle)! Czy te... aśka pytanie od user'a (1) Moze sie nie znam, ale czy to nie jest nie fair, ze ktos obcy moze sobie... shella Co z Pluszową ? (22) Dziewczyny przed długim weekendem majowym pojawił się wątek Pluszowej, którą... Anulka DJ na 13 sierpnia 2005 (6) Potrzebny DJ na 13 sierpnia 2005. Macie jakieś namiary? mat kamerzysta (1) polecam bardzo goraco kamerzyste-super oferta,pozdrawiam. zabka Kiedy pierwsza spowiedz przedslubna? (26) J.W. Kiedy najpóźniej muszę iśc do spowiedzi? Ktoś wie? Czerwcowa Panna Młoda do wizy :) (4) Hejaski Wiza :) skoro poczta nie działa, a ja ciągle gdzieś biegam i mnie... Witch za dużo kopert (1) Witam, zamówiłam za dużo kopert - zapomniałam, że liczbę gości trzeba... haszka