garnitur (20) Gdzie mpożna kupic garnitur na wesele dla Pana Młodego? Czy możecie polecić... Weronika94 Jak to jest z tą wagą??? (64) Dziewczyny chciałabym rozpocząć wątek o wadze Panny Młodej. Jestem ciekawa,... żaba koszula z dłuuugim rękawem (6) Poszukuję sklepu, by kupić białą koszulę z odpowiednio długim rękawem. Bo nie... Madlen
TU POKAZUJA JAK TANCZYC WALCA :) (3) www.thedancestoreonline.com - znajdziecie tu stronke na ktorej instruktorzy... olga zespół cygański (2) poszukuje zespolu cyganskiego-zeby mi zagrali przed weselem pare... nysia Fryzjer na Morenie (1) Chcialabym polecić salon Dana na ul Bulońskiej jeśli chcecie uczesać się w... dela dopasowanie sukienki (35) Słuchajcie, ale mam stresa. Zamówiłam w jednym z trójmiejskich salonów... gosia100 zmiana nazwiska (22) po slubie wiec musze zalatwic nowy dowod osobisty,paszport,prawo jazdy... co... nysia Chore baby (22) Jak sie was wszystkie czyta to sie mdlo robi , zaraz mi powiecie , zebym nie... nikusia Finanse (20) Jestem ciekawa w jaki stopniu rodzice pomagają wam w przygotowaniach? Czy... Jeszcze panna młoda ZOBACZ!!! (1) Szukam jeszcze więcej informacji na temat leczenie uzależnienia od... anka1 prezenty (20) dziewczynki pewnie ogarnie was pusty smiech jak zadam to pytanie ale co tam... wikigdynia msza? (19) Dziewczyny gdy byłam u księdza pytał mnie czy chcemy aby nasz ślub w kościele... aja plener (10) Nie wiem czy to juz było, ale macie może jakis oryginalny pomysł na zdjęcia w... Rozyczka co polecacie w Sopocie na wieczorek panieński? (4) erotyczny wieczorek w vivie odpada!! :) any ideas? viki Pomóżcie (3) Będe wdzięczna za wszelkie informacje o tym gdzie w trójmieście można leczyć... anka1 mailowe zawiadomienia o slubie (13) Sluchajcie, w jaki sposob powiadamiacie dalszych znajomych o slubie?... elajza Pomóżcie......... (16) Póki co to ja mam problem z bucikami. Może któraś z Was zamawiała poprzez... aśka Białe buty dla Pana Młodego (14) Kochani!!!! Mój Pan Młody wystapi w białym mundurze.Jest to wzór munduru... salema Zdjęcia tortów weselnych! (4) http://www.weddingcakewonders.com/Cakes/cakes.asp http://www.iriscakes.com/... Jeszcze panna młoda