Witam ponownie wszystkich :) (5) Ello :)To znowu ja zawitałam chwilowo na forum.znowu zmieniłam prace i jestem... nefretete23 W końcu je mam:) (11) Postanowiłam sobie ze dzis kupie buty do mojej sukienusi! Rano wybrałam sie... agusia sukienka (18) Czesc! mam slub 6.07.05. Mam juz kosciol, sale, zaproszenia w projekcie, ale... Dabrowianka
muzyka na wesele (2) Mam podać swój repertuar orkiestrze-ulubione kawałki.Moze macie jakieś... evita konkordat (7) bierzecie ślub konkordatowy czy w urzędzie? bo z tego co czytam to dużo osób... monika1 zespół (26) Hej! zaklepalam fajny zespol, 3 osoby (wokal, saksofon i klawisze).... Dabrowianka co robicie z zawiadomieniami w pracy? (14) Dziewczyny jak załatwić sprawę ślubu w pracy? Komu powinno się dawać... narzeczona Pracownia nakryć głowy- proszę o adres... (3) j.w. z góry wielkie dzięki Czerwcowa Czerwcowa Panna Młoda Ceremonia-jakie zmiany? (19) W zeszla sobote bylam na slubie znajomych-byl to slub cywilny..i zalamalam... Kruszynka Hymn o miłości - Antonina Krzysztoń (22) Foremki drogie poszukuję MP3 utworu "Hymn o miłości" sł. z listu św. Pawła do... Kawa Materiał na dekorację (2) Hej dziewczyny! Czytalam na weselniku, że sporo z Was kupuje materiał na... Kaśka SPOTKANIE SIĘ ODBYŁO;):):) (8) No to dotarłam do domu po spotkaniu...:):):)Ciesze się że kolejny raz... sabra jak rozplanowac dzien... (25) Dziewczyny zastanawia mnie jak sobie rozplanowac dzien..kosmetyczka, fryzjer,... karolcia21 Pilnie wizażystka i dobra fryzjerka z Gdyni (3) Pomóżcie, poszukuje dobrej fryzjerki i wizażyski albo dobrego salonu z Gdyni... Kathreni WIZAŻYSTKA I FRYZJERKA Z GDYNI (1) Szukam fryzjerki i wizazystki z Gdyni lub okolic Gdyni Chyloni. Najlepiej,... Kathreni SPOTKANIE 20.05, godz. 18.00 PUB SERENGETI SOPOT (83) wpisujcie sie na liste :o) rezerwacje robie 13.05, takze decydujcie sie... elajza Biały garnitur! HELP! (13) Dziewczynki, jak problem to do Was, już tyle razy dostałam podpowiedzi i rady... Agnex Solarium we Wrzeszczu (2) Znacie jakieś dobre solarium ze Wrzeszczu?:) Monik szukam pieknej sukni...pomocy!! (8) od jakiegos czasu szukam sukienki i nie moge niczego godnego uwagi... kaska tiul na welon raz jeszcze (28) nie che mi się szukac poprzedniego wątku, ale mam takie info: jeżeli chodzi o... Witch