czy ktoś z Was zna? (7) Grupę "a propos". Robią reportaże fotograficzne ze ślubów. Na stronie... PumoRi Uwaga na zespół A&B! (10) Ostrzegam wszystkich zamierzających skorzystać z usług zespołu A&B! Byłem... nowy dekoracje (9) Witam jestem nowa osoba na forum widziałam że temat dekoracji już sie... wiktoria
obrączki-problem, pomóżcie... (8) Witam wszystkich - jestem tu "nowa" więc to m oja pierwsza... smakjapka formalności kościelno-urzędowe (4) Witam wszystkie dziewczyny ! Od jakiegoś czasu przeglądam Wasze liściki o... Doti małe pytanie (8) Wiem, że to nie te forum ale remontujemy mieszkanie i szukamy sprawdzonej,... fuksik DEKORACJE KOSCIOLA (9) Jak Wy dekorujecie kosciol na slub??? Wlasnie przeczytalam o pomysle z... olga Odkryta, zakryta pięta (15) Kochane, wypowiedzcie się proszę nt w/w. Nie mogę się zdecydować???Ślub w... aśka Do Marty J. - Materiał na dekoracje (1) Cześć Marta. Przepraszam, ale usunęło mi Twój adres e-mailowy i nie moge się... Kaśka Poszukiwania (my już po podróży PRZEDślubnej:-) (3) Siemanko! Trochę czasu zajął mi powrót do rzeczywistości po powrocie z... Andromeda LIPCOWE KWIATY :))) (2) Wiem ze temat kwiatow byl poruszany juz wiele razy, ja mam jednak pytanie czy... olga mieszkanko (23) Hej! co planujecie po slubie? Macie juz jakies mieszkanko czy planujecie... Dabrowianka Ech, zazdroszczę Wam.... (21) ....jak tak sobie czytam o Waszych przygotowaniach do ślubów. Też bym już tak... Robalek macie tak.... (34) wiecie co... ja troszke sie podłamałam, bo wczoraj byłam na 1 przymiarce i... meg1 watpliwosci (8) czesc dziewczyny pewnie mnie wysmiejecie i powiecie ze glupol ze mnie ze... mariolka prezent - pieniądze (2) Znaice może jakieś fajne teksty do zaproszeń, imformujące , że na prezent... izalewka Do Flowerka i Marty J. (1) Słuchajcie wyczyściło mi komputer i nie mam do was adresó e- mailowych a... Kaśka wykresik ;-) (5) hejka, Dziewczyny macie moze gotowe wykresy dla poradni rodzinnej? poszukuje... malikas wypożyczalnia sukien ślubnych (2) Nie orientujecie się gdzie w Trojmieście są wypozyczalnie, które przyjmują w... sylwia28 zespół muzyczny (1) witam! polecono mi zespół "quantos "z Wejherowa -czy ktos widział jak... kiki