wizażystka (7) Witam, potrzebuję namiary na dobrą wizażystkę. Wolałabym z przyjzdem do... Gosik sszukam kobiety która ma wytrysk podczas orgazmu (3) drgpiotr@wp.pl drg diadem (1) czy ktos moze ma do sprzedania diadem kaja
hotelik lipce (1) czy ktos moze mial tam wesele prosze o pomoc kaja Szukam ładnego auta na ślub (23) Szukam fajnego auta na ślub 14 sierpnia. Mysz upominki dla gości (3) Nasz prezenter muzyczny robi w trakcie wesela konkursy dla gości. Czy ktoś ma... melcia Wideofilmowanie (1) Jestem bylym pracownikiem telewizji zajmuje sie wideofilmowaniem i montazem... Adek poszukuję autka na 7.08 (1) poszukuję samochodu na 7 sierpnia ktoś może coś polecic? mała pilne -dziewczyny pomocy!! dot. sukienki na 19.05.04 (21) Witam wszystkich!! mam problem!! mianowicie kupiłam (zamówiłam) suknie slubną... Asia22 DOŁEK-to jest marzenie każdego dj-ja aby tam zagrać (2) Odpisuje na chamskie docinki mojej osoby tj Dj Siekiera- w Dołku grają takie... siekiera ROZPETAŁEM BURZEEEEEEEEEEE!!!! (2) Witam Nie chcę nikomu wchodzić w paradę w wyborze DJ czy Zespołu!!!!!... siekiera Urządzam wesela (3) Jestem wlaścicielem restauracji , która od kilku lat organizuje wesela.Jeżeli... trojka muzyka na wesele (3) Bardzo chcę znależć dobry zespół bądz DJa na moje własne wesele, ktore... cytrusowa Potrzebuję zespół na 25.09 (7) Prosze o jakieś kontakty- namiary na forum lub prv: monika.j@neostrada.pl... Smukła Zascianek WOLNY!!! (2) Pojawily sie wolne treminy w Zascianku! Chetni proszeni o kontakt z... zijo lokal na wesele (1) Błagam, pomóżcie. poszukuję lokalu na wesele w Gdańsku, najlepiej w rejonach... cytrusowa pierwszy taniec (9) Jakie są wasze pomysły na pierwszy taniec, My czym dłużej się zastanawiamy,... Izi muzyka na wesela. (4) Jesli potrzebujesz dobrego i taniego DJ na wesele Zadzwoń 503 823 444 wiki Noclegi dla gości - gdzie? (2) Musze gdzieś ulokować na noc moich weselnych gości a że nie będzie to jedna... Abra kupię sukienkę (11) Szukam sukienki na 161 cm wzrostu, rozmiar ok.36, białej, prostej i skromnej.... aga2