PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (3) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrian ATRAKCJE WIECZORU PANIEŃSKIEGO (3) DWÓCH WOLNYCH Z CYLKU GOŁO I WESOŁO UMILI WASZ WIECZÓR PANIEŃSKI, SZCZEGÓŁY... DAREK1 nauki przedmałżeńskie - start jutro (43) Początek o godz. 19.00 w zielonej sali w domku akademickim (wejście przez... niunia
podróż poślubna (3) Witam Wszystkich! Czy wiecie coś może na temat biur podróży,które oferują... natka TEQUILA Rumia (3) Czy ktos moze mial lub byl na weselu w Tequili w Rumi? Czekam na wrazenia. Z... reni wieczór panieński (1) Witam wszystkich Podejrzewam, ze taki temat mogl sie juz pojawic wczesniej,... just a girl pomocy! jak zaprosic???? (13) Pomożcie! Nie wiem jak mam zaproscic np. kolege ze studiow, ktorego zony nie... ewika limuzyna (6) mamy wlasnie wynajeta biala limuzyne jest tak piekna ze jak ja ogladalismy to... kaja Wiersz o miłośi (6) Słuchajcie, poszukuje jakiegoś wiersza (oczywiście pięknego) do odczytania... agula zespół 11.wrz. (2) My poszukujemy natomiast zespołu na 11 września, proszę dać znać kto ma wolny... nick WIDEOFILMOWANIE CYFROWO 3CCD RANDKI WYWIADY DVD (3) Polecam swoje usługi. Cyfrowa TRÓJPRZETWORNIKOWA kamera Sony, 14-letnie... www.filmart.end.pl Artystyczna Fotografia Ślubna (1) Witam wszystkich czytających ten post. Jestem fotografem z zawodu i z... Marlena poradnia rodzinna (14) Cześć:) Czy ktoś wie gdzie można szybko i bezboleśnie "załatwić" poradnię... mała hotel lipce (1) czy ktos robil tam wesele czy cos mi napiszecie kaja w maju i lipcu 10% rabatu (3) STUDIO FOTOGRAFICZNE zaprasza na sesje ślubne w atelier. W miesiącu maju i... STUDIO Posłuchajcie i oceńcie (3) Demo zespołu YACOTACO Waldek zdjęcia dla rodziców (11) witam, czy ktoś wie, gdzie można zrobić oryginalne albumy dla rodziców ( z... martynka dyplomy (5) Poszukuję namiarów na firmę, która zrobi mi dyplomy.Zaplanowałam sobie że... KarolinaS zapraszać z dziećmi ? (5) Proszę o pomoc , mam sporo gości weselnych , czy muszę zapraszać z dziećmi ?... noemi biała jak ściana (5) Cześć dziewczyny:) Mam pytanie, które mimo wszystko związane jest ze... ja.