Bardzo Dobry Reportaż Video i Foto (22) Moi drodzy, przyśli Nowożeńcy! Jesteśmy usatysfakcjonowani z naszego Filmu... Miki Zespół czy DJ ? (1) Znalazłąm fajny zespół. Babka z klasa i dwoch panów. No i nie byłoby problemu... Olimpia skrzypce w kosciele (4) Poszukuje namiarow na osobe grajaca na skrzypcach podczas slubu w kosciele 26... karola
Cisowianka (2) Czy ktoś może miał wesele w Cisowiance w Gdyni Cisowej. Jeśli tak to jakie... ewcia77 Santana (4) Santana czemu piszesz złe opinnie odnośnie innych firm których nawet nie... Grzegorz Sprzedam Buty Ślubne (1) Sprzedam Buty Ślubne, rozmiar 36/37 białe eleganckie, wygodne, ubrane w dniu... MT kupie welon!!! pilne (3) Kupie ladny krotki welon. najlepiej ze stroikiem. Dorota Foto Video Film Reportaż (2) Miło że POLSTAR jest zauważalny na Forum! Jak dotąd żadnych złych opinji!... Polstar Weselisko jest blisko (5) ha żonaty szukam prezentera/dj (2) Szukam fajnego prezentera na wesele, który sprawdzi sie jako prowadzący... beata Wystrój (1) Potrzebna osoba ( może być np. student architektury ) do zaprojektowania... Laura Gdzie obiad weselny dla 25 osób? (2) witam!!! czy ktoś mógłby mi polecić jakiś miły lokal w Gdańsku (Wrzeszcz,... angel Dwór w Bychowie - opinie (1) Dwór w Bychowie - chce miec tam wesele - jakies doswiadczenia??? ania OŚROEK NOVITA W GDYNI (3) NIESTETY W TELEKOMUNIKACJI NIE ZNAJĄ TAKIEGO OŚRODKA, WOBEC TEGO PROŚBA O... GOSIK Fryzjer, wizażystka (1) Szukam dobrego fryzjera i wizażystkę. Nie jestem z 3miasta wiec prosze o pomoc. aśka gdzie mogą wynająć samochód na uroczystość ślubną? (4) szukam może jakieś " S " od Mercedesa albo AUDI " A8", a może " 7" BMW no... wiola biała parasolka - gdzie kupić ? (2) czy wiecie może gdzie można kupić białą oryginalną parasolkę ? Gosia Satynowa pościel z monogramami (9) Na jsatynowej pościeli haftujemu monogramy nowożeńców (np. w sercach z maków... Gonia Fotograf i zaproszenia na slub (3) Witam! Czy ktoś ma sprawdzonego fotografa (chodzi mi o takiego do którego... kryzio sprzedam welon, stroik i rękawiczki (4) wszystko w kolorze bialym - stan bdb , zdjęcia wysylam na e-mail ania ANNA